banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 13:38 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 13:38
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 9 ] 
Autor Správa
vladis
 Predmet príspevku: Doplnky po treningu
Napísal: 12 Aug 2011, 21:45 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 0 x
Vek: 20
Pohlavie: muž
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 74kg
Výška: 171cm
Sponzora: nemám
Caute, mam otazku, jak to je s doplnkami po treningu? ... Ja som bol v tom ze hned po treningu (do 30min) si dam protein a potom po dalsich cca 30 minutach gainer. A potom po dalsich cca 30 minutach sa najem. Je to inak ?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
 Predmet príspevku: Re: Doplnky po treningu
Napísal: 13 Aug 2011, 06:26 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 20

Poďakoval: 45 x
Obdržal: 102 x
Vek: 23
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 184cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
gainer je dobre dat okamzite po treningu respektive do 30 minut. Zaroven s nim mozes dat aj protak na to az tak nezalezi. A jedlo po tych 30-40 minutach davat.
inak ak to chces davat takto casovo presne je dobre si ten sacharidak rozdelit do dvoch davok. teda zarobis normalne jednu davku (20g lahko stravitelnych a 10g tazko stravitelnych sacharidov) ale polovicu budes popijat popri treningu a druhu polovicu naraz po treningu. malo by to podsattne zvisit ako energiu tak rast svalovej hmoty.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vladis
Napísal: 14 Aug 2011, 13:05 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 0 x
Vek: 20
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 74kg
vdaka :) a je aj nejaka stranka kde je o tom pekne nieco napisane? By ma zaujimalo aj podrobne ze preco sacharidy, preco proteiny a preco kedy :)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: 14 Aug 2011, 16:07 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 231 x
Obdržal: 926 x
Vek: 36
Cvičím: viac ako 20r.
Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji
Hmotnosť: 94kg
vladis píše:
vdaka :) a je aj nejaka stranka kde je o tom pekne nieco napisane? By ma zaujimalo aj podrobne ze preco sacharidy, preco proteiny a preco kedy :)

Na tomto fore najdes vsetko co potrebujes.Najidealnejsie je jednoduchost pevna strava po treningu a hned zo s travou aj gainer alebo protein.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Tréner Orbi
Napísal: 27 Aug 2011, 21:50 
nemluvna
nemluvna
trener
trener
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 4 x
Meno a priezvisko: Mgr. Tomáš Orbán
Vek: 24
Cvičím: 9r.
Trénerské licencie: červený diplom: šport a zdravie (fitnes) + učiteľstvo TV
Hmotnosť: 90kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: biotech nutrition
stranku ti neporadim....ale je to jednoduche: bielkoviny mas ako stavebnu jednotku, pre ich lepsiu vstrebatelnost pouzijes troska sacharidov, celkovo su sacharidy najprimarnejsim zdrojom energie pri posilnovani okrem ineho, tuky su zasa vyznamne pri prenose vzruchov, metabolizme vitamínov atd.

Za tento príspevok autora

Tréner Orbi

poďakoval uživateľ

papagiorgo

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Zemák
Napísal: 19 Sep 2011, 23:42 
VIP
VIP
Majster SR
Majster SR
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1

Obdržal: 15 x
Meno a priezvisko: Tomáš Prostinák
Vek: 19
Cvičím: 5r.
Trénerské licencie: zatiaľ nie
Súťažná federácia: SSNKF
vlastomenn píše:
vladis píše:

Na tomto fore najdes vsetko co potrebujes.Najidealnejsie je jednoduchost pevna strava po treningu a hned zo s travou aj gainer alebo protein.

takže potréningové jedlo spojiť s proteinom alebo gainerom? aký to má zmysel? pokiaľ si dá porciu mäsa načo dávať k tomu proťák? zbytočne veľa bielkovín ... ak som ťa zle pochopil, tak sorry.

po tréningu by sa aspoň pol hodinku najlepšie až hodinu nemala jesť tuhá strava z dôvodu, že v orgánoch ako plúca, mozog, srdce preteká viac krvi ako obyčajne a taktiež aj v daných partiách, ktoré sme precvičili je nahromadené veľké množstvo krvi a keďže by sme dali tuhú stravu, krv by sa musela rýchlo presunúť do žalúdka pri trávení potravy. Nie je to pre telo nič dobré, môže dostať menší šok, pričom my si to vôbec nemusíme uvedomiť.

Doplnky je veľmi vhodné dávať hlavne pred a počas tréningu.

Podpis autora:

Len veľký cieľ dokáže u človeka prebudiť stimuláciu nevyhnutnú k jeho dosiahnutiu.
All glory goes to my lord and savior Jesus Christ
Live for nothing or die for something
Sponzor www.Stillmass.eu
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: 20 Sep 2011, 13:56 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 231 x
Obdržal: 926 x
Vek: 36
Cvičím: viac ako 20r.
Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji
Hmotnosť: 94kg
Zemák píše:
vlastomenn píše:
vladis píše:

takže potréningové jedlo spojiť s proteinom alebo gainerom? aký to má zmysel? pokiaľ si dá porciu mäsa načo dávať k tomu proťák? zbytočne veľa bielkovín ... ak som ťa zle pochopil, tak sorry.

po tréningu by sa aspoň pol hodinku najlepšie až hodinu nemala jesť tuhá strava z dôvodu, že v orgánoch ako plúca, mozog, srdce preteká viac krvi ako obyčajne a taktiež aj v daných partiách, ktoré sme precvičili je nahromadené veľké množstvo krvi a keďže by sme dali tuhú stravu, krv by sa musela rýchlo presunúť do žalúdka pri trávení potravy. Nie je to pre telo nič dobré, môže dostať menší šok, pričom my si to vôbec nemusíme uvedomiť.

Pochopil si dobre.myslis ze v gaineri je vela bielkovin? Asi nemas prehlad. Co sa tyka doplnkov co som pisal ano kludne s potravou aj pevnou stravou. Uc sa chlape este mas cas za par rokov sa naucis co a ako hlavne na sebe nie to co ti trener povie ale ak niekde blbost precitas.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Zemák
Napísal: 20 Sep 2011, 21:17 
VIP
VIP
Majster SR
Majster SR
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1

Obdržal: 15 x
Meno a priezvisko: Tomáš Prostinák
Vek: 19
Trénerské licencie: zatiaľ nie
Súťažná federácia: SSNKF
vlastomenn píše:

Pochopil si dobre.myslis ze v gaineri je vela bielkovin? Asi nemas prehlad. Co sa tyka doplnkov co som pisal ano kludne s potravou aj pevnou stravou. Uc sa chlape este mas cas za par rokov sa naucis co a ako hlavne na sebe nie to co ti trener povie ale ak niekde blbost precitas.[/quote]
sorry, ale ak ja nemám prehľad, tak potom neviem

neviem všetko, nie som dokonalý, ale myslím si, že prehľad čo sa týka tréningov, stravovania, suplementácie mám viac než dosť. A hlavne z vlastných skúseností. Trénera mám, ale sem tam mu poviem v skratke ako idem stravu, doplnky toť vše. A čo akurát skontroluje formu, či sa mu to pozdáva (sám sa ťažko ohodnotím, pretože vždy si myslím, že to stále nie je ono aj deň pred súťažou), či treba zrýchliť či spomaliť (napr. diétovanie). Stravovanie, suplementácia a tréningy si robím sám, v každej diéte skúšam niečo nové, taktiež pred každou súťažou idem inak superkompenzaciu a takto by som mohol menovať ďalšie veci.

A inak lepšie čítaj príspevky po druhom, pretože som písal, že načo si má dať dotyčný proťák s potréningovým (tuhým) jedlom naraz, keď v dávke mäsa je kopec bielkovín tak načo prihadzovať zbytočne ďalšie. to je jeden príklad a taktiež som písal, že nie je vhodné dávať minimálne do pol hodiny po tréningu tuhú stravu až hodinu. prečo? napísal som vyššie.

PEACE

Podpis autora:

Len veľký cieľ dokáže u človeka prebudiť stimuláciu nevyhnutnú k jeho dosiahnutiu.
All glory goes to my lord and savior Jesus Christ
Live for nothing or die for something
Sponzor www.Stillmass.eu
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Igor Illés
Napísal: 30 Sep 2011, 10:06 
Majster sveta
Majster sveta
trener
trener
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Obrázky: 51

Poďakoval: 16 x
Obdržal: 66 x
Meno a priezvisko: Igor Illés
Vek: 22
Hmotnosť: 102kg
Výška: 175cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: muscletech
Sponzora: hladám
Súťažná federácia: NPC
vladis píše:

Ak vieš trosku anglicky odporucam ti stránku:

www.t-nation.com

Podpis autora:

Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!

Igor Illes - bodybuilding champion

2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 4. miesto muži (Men II) - 2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 1. miesto (Juniori) - 2010 : WFF Mr. Universe: 1. miesto - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 2. miesto (Muži) - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 1. miesto - 2010 : Majstrovstvá Európy WBPF : 1. miesto - 2010 : VI. Medzinárodný pohár Toldi Bačka Topoľa: 1.miesto - 2010 : Medzinárodné majstrovstvá Srbska IFBB: 1. miesto - 2009 : WFF/NABBA World Championship: 2. miesto (Juniori - Superbody) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Bodybuilding: 3. miesto (95+) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Ujonc: 4. miesto - 2009 : WABBA Budapest Open: 4. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 1. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 2. miesto (Muži - 95+) - 2009 : IFBB Trofuel Hercule Oradeja: 2. miesto (95+) - 2009 : WFF/NABBA Universe Fulda: 1. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA World Championship Košice: 2. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA/WFF Majstrovstvá Srbska Šabac: 1. miesto - 2009 : M-SR SZKFB Nováky: 1. miesto (Juniori) - 2008 : WFF/NABBA World Championship Bodybuilding Petersberg: 1. miesto - 2008 : SZKFB VC Žilina: 4. miesto (Fitness muži) - 2008 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto - 2008 : SAKFST M-SR: 1. miesto (Juniori) - 2008 : SAKFST M-SR vo Fitness: 2. miesto (Muži) - 2007 : SAKFST VC Myjava: 2. miesto - 2007 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto

osobný tréner - nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 9 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia