Poďakoval:8 x Obdržal:8 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 90kg výška: 181cm najoblubenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition sponzora: nemám
SUPER PUMP MAX Jedná sa o NO produkt, vlastne vylepšená verzia úspešného produktu super Pump 250
- zvyšuje vytrvalosť a celkovú výdrž
- bojuje proti svalovej únave
- zvyšuje hladinu nitric oxide a vazodilatáciu
- zlepšuje využitie aminokyselín
Osobne už mám s týmto produktom skúsenosť...ako vždy pozitívnu...proste produkty Gaspari mi sadnu
Užíval som cca 15-20 min. pred treningom----tak mi to vyhovovalo najviac ....fungoval o niečo lepšie ako klasický SUPER PUMP 250.
Počas tréningu bola sila,výdrž aj pumpa ako to má byť
Mal som príchť fruit punch ...bola výrazna a uz pri prvom glgu vedelo moje telo, že bude nasledovať super trening! TO som si asi vtlačil nejako do hlavy, že ked cítim príchuť F.punch, tak sa mi bude super trenovať ....momentálne mám doma už ďalšie balenie, zatial neotvorene..príchuť blue raspberry. Už teraz sa teším. Ak by boli otázky, tak sa pustite do mňa
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Bydlisko: Martin Poďakoval:129 x Obdržal:233 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Moj svagor ho ma momentalne mal aj od inych firiem ale vravel ze toto je to naj.co zatial mal.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 85kg výška: 174cm najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech sponzora: nemám
Jo superpump max tedka beru a je to o trochu lepsi nez superpump 250 lepsi vydrz pumpa je supr a sila taky kdyz si to vemes tak mas vetsi chut cvicit a vydrzis dele s vetsima vahama takze se to ukaze na forme moje reference na tenhle suplement rozhodne koupit a uzivat ve velkem :D
Bydlisko: Martin Poďakoval:129 x Obdržal:233 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Ja osobne som ho skusal ale nepocitoval som ziadne ine pocity ako bezne cize som ho daroval jednej pretekarke ako sponzorske.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz