banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 13:41 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 13:41
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 29 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Autor Správa
ivocpivoc
 Predmet príspevku: Re: Problem pri rysovacke zadrhel.
Napísal: 04 Aug 2011, 07:33 
nemluvna
nemluvna

Poďakoval: 2 x
Obdržal: 1 x
Meno a priezvisko: Ivoc
Vek: 24
Pohlavie: muž
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 73kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
Sponzora: nemám
Ahojte
Rozhodol som sa napisat zhruba po 2 mesiacoch treningu od vlastomenna.

Najprv by som chcel povedat, ze som s treningom AB velmi spokojny.

Sila isla mierne hore, hlavne na prsiach som zaznamenal pokroky pri BP na sikmej,rovnej lavicke.
Zhyby na hrazde uz robim po seriach a ako supersiu si pridam stahovanie kladky o com som predtym ani nechyroval.
Na nohy sa velmi intenzivne zameriavam pri drepoch ked vykonavam 3-5serii pripadne si po nich dam legpress alebo hacken-drep ako supers.

Zaradil som do treningu noh aj prsia vo forme pulloveru alebo pec-decu ked uz su nohy dostatocne zahriate.

Celkove treningy viem vtesnat do 70-90 minut.

Z doplnkov som ostal pri proteine a dostatocnou skalou vitaminov a pridal som viac bielkovin hlavne v treningove dni.

Mam pocit ze sa mi aj brucho odost zlepsilo (splasklo) a to ho cvicievam menej ako predtym.

Prikladam aktualne fotky z dnestneho rana.

Vďaka za komenty

Za tento príspevok autora

ivocpivoc

poďakoval uživateľ

silvo

Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: 04 Aug 2011, 08:42 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 231 x
Obdržal: 926 x
Vek: 36
Cvičím: viac ako 20r.
Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji
Hmotnosť: 94kg
Výška: 171cm
Super to je ono Len tak dalej.Ako pozeram na foto crta sa tam ako sa ma postrehol som ze tvojimi dominujucimi partiami zatial je brucho a lytka co si stastny clovek co sa lytok tyka hlevne ich netreba zanedbavat.Trenuj dalej bude sa to menit len netreba vynehavat treningy,zanedbavat stravu a dostatok spanku.

Ten peck-deck vyhod z treningu noh nema tam co robit ked trenujes pullover neznamena to ze trenujes presia.Pullover rob formou viac opakovani cize lahsi pullover na roztiahnutie a formovanie hrudneho kosa co je velmi dobre pri treningu stehien hlavne po odcviceni stehien.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

ivocpivoc
Napísal: 04 Aug 2011, 12:41 
nemluvna
nemluvna

Poďakoval: 2 x
Obdržal: 1 x
Meno a priezvisko: Ivoc
Vek: 24
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 73kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
vlastomenn píše:
Super to je ono Len tak dalej.Ako pozeram na foto crta sa tam ako sa ma postrehol som ze tvojimi dominujucimi partiami zatial je brucho a lytka co si stastny clovek co sa lytok tyka hlevne ich netreba zanedbavat.Trenuj dalej bude sa to menit len netreba vynehavat treningy,zanedbavat stravu a dostatok spanku.

Ten peck-deck vyhod z treningu noh nema tam co robit ked trenujes pullover neznamena to ze trenujes presia.Pullover rob formou viac opakovani cize lahsi pullover na roztiahnutie a formovanie hrudneho kosa co je velmi dobre pri treningu stehien hlavne po odcviceni stehien.

Dakujem za uznanie, na lytkach makam dostatocne, niekedy mam svalovicu 3-4 dni na nich.

Ok teda pec-dec prec a pullover dostatocne nizko cinku spustat, krcit mierne ruky a zadok tlacit naspodok spravne?
Robieval som ho hlavne za kazdou seriou drepu povecme 3-4 serie po 12 opakovani ale isiel som s vahou piramidovo hore. Takze tedaz budu mensie vahy, 15-20 opakovani a az po ukonceni drepov?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: 04 Aug 2011, 22:33 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 231 x
Obdržal: 926 x
Vek: 36
Cvičím: viac ako 20r.
Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji
Hmotnosť: 94kg
Výška: 171cm
ivocpivoc píše:
vlastomenn píše:

Dakujem za uznanie, na lytkach makam dostatocne, niekedy mam svalovicu 3-4 dni na nich.

Ok teda pec-dec prec a pullover dostatocne nizko cinku spustat, krcit mierne ruky a zadok tlacit naspodok spravne?
Robieval som ho hlavne za kazdou seriou drepu povecme 3-4 serie po 12 opakovani ale isiel som s vahou piramidovo hore. Takze tedaz budu mensie vahy, 15-20 opakovani a az po ukonceni drepov?

Ano ruky mierne pokrcene inak si poseres klby aj úpony ano zadok dolu tlacit nie hore.Pullover je viac variant bud medzi seriami na drepoch, alebo po nich, alebo po ukonceni prednych stehien alebo na konci treningu dajme tom aj po odcviceni hamstringov.Tam ti staci konstantna vaha je to na vydychanie netreba zatazovat.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 29 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia