| Posledná návšteva 05 Aug 2016, 07:54 |
Aktuálny čas je 05 Aug 2016, 07:54
|

|
|
Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 4 ] |
|
|
|
|
|
| Autor |
Správa |
|
papagiorgo
|
Predmet príspevku: dalsia mala sutaz na fore ... sutaz o najzaujimavejší blog
Napísal: 08 Apr 2011, 15:25
|
| tlčhuba |
 |
 |
-
Obrázky: 1483
-
Poďakoval: 155 x
Obdržal: 631 x
Meno a priezvisko: Jozef Petrík
Vek: 34
Pohlavie: muž
Cvičím: 8r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar
Sponzora: nemám
|
|
adminiostrator webu sa rozhodol jednemu alebo viacerým venovat opasok alebo rukavice z aktualnej ponuky http://www.fitpotreby.sk ...
pravidla :
- založ si svoj sukromný blog v tomto fóre alebo oživuj svoj starý
- súťaž trvá do 1.6
- tvoj blog musi byt v case sutaze aktivny , to znamena ze v tvojom blogu musi byt pocas trvania sutaze min. 20 vlastnych prispevkov , pocitameme ako prvý sutazny pocnuc datumom 8.4.2011
- vyhodnotenie prebehne na zaklade hlasovania navstevnikov webu , preto ho treba pisat co najzaujimavejsie alebo tak , aby ostatných niečím zaujal... najputavejsie blogy budu odmenene
-súťaž je platná , ak do termínu ukončenia splní podmienky súťaže min. 10 blogov / autorov / , v opačnom prípade si administrátor vyhradzuje právo úplne zrušiť súťaž alebo predĺžit termín ukončenia súťaže
fantazii sa medze nekladu ... možete sa zamerať na obsah , ako aj na grafickú úpravu svojho blogu ...
Coje sukromný blog ?
je to osobna prezentacia uzivatelov , mozete si tu denne zapisovat ako pomocku svoje treningove dennicky , fotky alebo videa zo sutazi , akekolvek informacie o vas . je to idealna moznost prezentacie sutaznych kulturistov alebo osobných trenerov ...
nevahajte a zapojte sa do sutaze tým , ze si svoj blog budete pisat aktivne , a hlavne putavo a zaujimavo ...
|
|
|
|
 |
|
milankos512
|
Predmet príspevku: Re: dalsia mala sutaz na fore ... sutaz o najzaujimavejší blog
Napísal: 08 Apr 2011, 21:50
|
| tlčhuba |
 |
| člen BB-F VIP clubu |
 |
Poďakoval: 70 x
Obdržal: 52 x
Meno a priezvisko: Milan Badinský
Vek: 18
Cvičím: 4r.
Hmotnosť: 85kg
Výška: 172cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
|
papagiorgo píše:
adminiostrator webu sa rozhodol jednemu alebo viacerým venovat opasok alebo rukavice z aktualnej ponuky http://www.fitpotreby.sk ...
pravidla :
- založ si svoj sukromný blog alebo oživuj svoj starý
- sutaz trva od dnes do 1.6
- tvoj blog musi byt v case sutaze aktivny , to znamena ze v tvojom blogu musi byt pocas trvania sutaze min. 20 vlastnych prispevkov , pocitameme ako úprvý sutazny pocnuc datumom 8.4.2011
- vyhodnotenie prebehne na zaklade hlasovania navstevnikov webu , preto ho treba pisat co najzaujimavejsie alebo tak , aby ostatných niečím zaujal... najputavejsie blogy budu odmenene
fantazii sa medze nekladu ...
Coje sukromný blog ?
je to osobna prezentacia uzivatelov , mozete si tu denne zapisovat ako pomocku svoje treningove dennicky , fotky alebo videa zo sutazi , akekolvek informacie o vas . je to idealna moznost prezentacie sutaznych kulturistov alebo osobných trenerov ...
nevahajte a zapojte sa do sutaze tým , ze si svoj blog budete pisat aktivne , a hlavne putavo a zaujimavo ...
ďakujem Jožko ..posnažím sa oživiť môj blog ...dlhší čas to stagnovalo a neviem kedy to zas rozbehnem na plno lebo ani necvičím teraz poriadne čo ma dosť mrzí ale mám toho veľa ...škola atď ...
|
|
|
|
 |
|
papagiorgo
|
Predmet príspevku: Re: dalsia mala sutaz na fore ... sutaz o najzaujimavejší blog
Napísal: 22 Jún 2011, 20:39
|
| tlčhuba |
 |
 |
-
Obrázky: 1483
-
Poďakoval: 155 x
Obdržal: 631 x
Meno a priezvisko: Jozef Petrík
Vek: 34
Cvičím: 8r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar
|
|
dnes som sa rozhodol tuto sutaz ukoncit a zaroven anulovat !!!
bohuzial pravidla splnili iba dva blogy , to je velmi malo na to , aby som mohol udelit cenu , nakolko by sa cena dala jednemu a ten druhý by bol sklamaný , bolo by to nespravodlive . navyse v pravidlach je uvedene , ze ocakavam aspon 10 ajktivnych blogov . bihuzial ludi tato sutaz nezaujala , aj napriek tomu , ze vsetci uzivatelia boli informovaní o sutazi sukromnou spravou a navye som termin predlzil o celý mesiac .
preto som sa rozhodol tuto cenu presunut do nejakej dalsej sutaze , ktora ludi viac zaujme ... porozmyslam o dalsej sutazi ...
|
|
|
|
 |
|
Guli
|
Napísal: 29 Jún 2011, 12:18
|
|
|
|
no nebud pes a posli opasok aj whoo-emu
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 4 ] |
|
|
|
|
|
Kto je on-line
|
|
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
|
|
|
|
|
|
|