Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: Peter Kalany vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 73kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: nutrex sponzora: nemám
Zdravím všetkých :)
Takže mám 18 rokov a pochádzam zo žiliny :) Som bývalí futbalista a momentálne sa začínam venovať naplno cvičeniu takže aj toto je jeden z dôvodov prečo som sa sem zaregistroval, dúfam že mi pomôžete ked budem mať najaké nejasnosti ohľadom cvičenie čí výživy
Bydlisko: Žilina Poďakoval:9 x Obdržal:20 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 82kg výška: 174cm sponzora: nemám
Vitaj ŠOŠON xD
Podpis autora:
HARDCORE
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
pepco
Predmet príspevku: Re: čavte
Napísal: Ned Aug 08, 2010 8:36 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: Peter Kalany vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 73kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: nutrex sponzora: nemám
Na Slovnesku najlepšia :)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Ned Aug 08, 2010 8:38 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:65 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
pepco píše:
Takže mám 18 rokov a pochádzam zo žiliny :) Som bývalí futbalista a momentálne sa začínam venovať naplno cvičeniu takže aj toto je jeden z dôvodov prečo som sa sem zaregistroval, dúfam že mi pomôžete ked budem mať najaké nejasnosti ohľadom cvičenie čí výživy
samozrejme , na to je forum .
este raz
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
iNv1s
Napísal: Pon Aug 09, 2010 5:58 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Bydlisko: okolie Žiliny Poďakoval:6 x Obdržal:9 x vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 84kg výška: 183cm sponzora: nemám
pepco píše:
Na Slovnesku najlepšia :)
vitaj, zilina tu ma prevahu asi
Podpis autora:
HARDCORE!!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
pepco
Napísal: Uto Aug 10, 2010 4:15 pm
nemluvna
Poďakoval:10 x Obdržal:2 x vek: 25 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 82kg výška: 182cm sponzora: nemám
pepco píše:
Samozrejme co budes potrebovat sa spitaj na cokolvek budem sa ti snazit pomoct,poradit ako aj ostany na tomto fore vitaj teda u nas
Podpis autora:
Nevladzes?Tak chod domov!
Toto nie je pre teba,
toto je HARDCORE! Freedom
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz