Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 60kg výška: 178cm sponzora: nemám
Ahoj ...
Potrebujem trošku pomôcť .. mám 178cm a vážim 60kg a mám 16 rokov .. cvičím už pol roka a neviem pribrať na váhe , môžem jesť hoci čo a hoci kedy, ale nedokážem pribrať. Chcem sa spýtať či mi viete odporučiť nejaký prípravok na pribratie a a zároveň na zväčšenie objemu svalov. Alebo nejak poradiť , čo by som mal robiť. ďakujem za odpoveď
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
Damien20 píše:
Ahoj ...
Potrebujem trošku pomôcť .. mám 178cm a vážim 60kg a mám 16 rokov .. cvičím už pol roka a neviem pribrať na váhe , môžem jesť hoci čo a hoci kedy, ale nedokážem pribrať. Chcem sa spýtať či mi viete odporučiť nejaký prípravok na pribratie a a zároveň na zväčšenie objemu svalov. Alebo nejak poradiť , čo by som mal robiť. ďakujem za odpoveď
Poďakoval:65 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
whoo píše:
Damien20 píše:
Ahoj ...
ale teraz vazne ja som mal rovnaky problem, ked som mal tych 16 (fuj to uz bolo davno)
zakladne pravidlo by malo byt asi stare zname pri naberani hmoty, pocas dna musis minut menej energie ako prijmes, takze asi zacat skutocne strazit kalorie
komplexne sacharidy - najma po treningu prirodzenou stravou, ak nevies dat tolko kolko potrebujes doplnit gainerom alebo niecim sacharidovym
potom zase bielkovina ako zakladna stavebna hmota protein - mal by Ti cez usi tiect to som fakt niekde pocul
mas asi rychli metabolizmus - mozno by bolo dobre spanok nejak premiesat s jedenim, ked sa zobudis nahodne v noci maj po ruke zarobeny nejaky proteinovo sacharidovy napoj a supni ho do seba, potom spis dalej
inak podla mna tu uz bolo takychto pripadov popisanych vela, skus pohladat
musis si upravit trening - stavim sa, ze travis v posilke pri treningu aj 2hodiny?
Bydlisko: Giraltovce Poďakoval:2 x Obdržal:3 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 80kg výška: 168cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: hladám sútažná federácia: WPC / GPC/ AWPC
hlavne bud trpezlivý a zer! vysledky sa dostavia..nechci byt velky z vecera do rana lebo ta to prestane bavit a budes zufaly ..vsetko potrebuje svoj cas
Poďakoval:16 x Obdržal:8 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 74kg výška: 189cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
whoo píše:
Damien20 píše:
Ahoj ...
ale teraz vazne ja som mal rovnaky problem, ked som mal tych 16 (fuj to uz bolo davno)
zakladne pravidlo by malo byt asi stare zname pri naberani hmoty, pocas dna musis minut menej energie ako prijmes, takze asi zacat skutocne strazit kalorie
komplexne sacharidy - najma po treningu prirodzenou stravou, ak nevies dat tolko kolko potrebujes doplnit gainerom alebo niecim sacharidovym
potom zase bielkovina ako zakladna stavebna hmota protein - mal by Ti cez usi tiect to som fakt niekde pocul
mas asi rychli metabolizmus - mozno by bolo dobre spanok nejak premiesat s jedenim, ked sa zobudis nahodne v noci maj po ruke zarobeny nejaky proteinovo sacharidovy napoj a supni ho do seba, potom spis dalej
tak touto radou sa určite riaď ale len tolko k tomu prídam aby si skúsil na noc nočný proťák....mne osobne pomohol veľmi
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 74kg výška: 171cm sponzora: nemám
z vlastnych skusenosti mozem povedat jak som pribral 10kg za mesiac ... tiez som sa dlho drzal na jednej vahe ... zmenil som stravu ... strava je velmi dolezita ... a potom som zacal jest castejsie ... minimalne 5krat denne ... moje ranajky boli stale ovsene vlocky ... z ktorych sa velmi dobre pribera ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Damien20
Predmet príspevku: Re: Patrick - pomoc
Napísal: Pon Jan 10, 2011 7:27 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 60kg výška: 178cm sponzora: nemám
dík za odpovede , budem sa to snažiť dodržiavať .. a ešte či neviete nejaý proteínový prípravok odporučiť , lebo ich je dosť veľa a neviem kt. by mi sadol najviac, či to je jedno ide iba o značku a cenu ?
Poďakoval:16 x Obdržal:8 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 74kg výška: 189cm sponzora: nemám
Damien20 píše:
dík za odpovede , budem sa to snažiť dodržiavať .. a ešte či neviete nejaý proteínový prípravok odporučiť , lebo ich je dosť veľa a neviem kt. by mi sadol najviac, či to je jedno ide iba o značku a cenu ?
no ten nočný čo pomohol mne to je Dymatize elite 12 hour protein.....ale minule tu niekto v dobrom hovoril aj o tomto
http://www.fitpotreby.sk/product/night- ... teins-160/
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz