Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness
Tisíce lacných položiek!
Posledná návšteva Str Dec 14, 2011 9:56 am Aktuálny čas je Str Dec 14, 2011 9:56 am

Stránka 1 z 2 [ Príspevkov: 12 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Autor Správa
Damien20
 Predmet príspevku: Patrick - pomoc
Napísal: Pon Jan 10, 2011 12:07 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
vek: 16
pohlavie: muž
cvičím: menej ako 1r.
váha: 60kg
výška: 178cm
sponzora: nemám
Ahoj ...

Potrebujem trošku pomôcť .. mám 178cm a vážim 60kg a mám 16 rokov .. cvičím už pol roka a neviem pribrať na váhe , môžem jesť hoci čo a hoci kedy, ale nedokážem pribrať. Chcem sa spýtať či mi viete odporučiť nejaký prípravok na pribratie a a zároveň na zväčšenie objemu svalov. Alebo nejak poradiť , čo by som mal robiť. ďakujem za odpoveď

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
 Predmet príspevku: Re: Patrick - pomoc
Napísal: Pon Jan 10, 2011 7:35 am 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 19

Poďakoval: 27 x
Obdržal: 47 x
vek: 22
cvičím: 2r.
váha: 92kg
výška: 184cm
najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition
Damien20 píše:
Ahoj ...

Potrebujem trošku pomôcť .. mám 178cm a vážim 60kg a mám 16 rokov .. cvičím už pol roka a neviem pribrať na váhe , môžem jesť hoci čo a hoci kedy, ale nedokážem pribrať. Chcem sa spýtať či mi viete odporučiť nejaký prípravok na pribratie a a zároveň na zväčšenie objemu svalov. Alebo nejak poradiť , čo by som mal robiť. ďakujem za odpoveď

trochu zlu temu si si na to vybral nemyslis? skus sa spytat tu: viewtopic.php?f=24&p=8867#p8867

Podpis autora:

Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds. The iron never lies to you!
Len pre registrovaných:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Pon Jan 10, 2011 2:29 pm 
Boss
Boss
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1467

Poďakoval: 65 x
Obdržal: 103 x
meno a priezvisko: Jozef Petrík
vek: 34
cvičím: 8r.
váha: 95kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar
whoo píše:
Damien20 píše:
Ahoj ...

trochu zlu temu si si na to vybral nemyslis? skus sa spytat tu: viewtopic.php?f=24&p=8867#p8867

ja to jeho tema , takze si tu moze pisat co chce ...

Podpis autora:

zarábajte so svojim webom !!!

R.I.P Táto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ... R.I.P

25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...

Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)

Je ťažké si ísť za svojím cieľom, keď človek ešte vôbec nevie čo chce, a aj tá najmenšia prekážka mu vie narobiť veľké problémy...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pon Jan 10, 2011 4:38 pm 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 92 x
Obdržal: 48 x
whoo píše:
Damien20 píše:
Ahoj ...

trochu zlu temu si si na to vybral nemyslis? skus sa spytat tu: https://bodybuilding-forum.sk/viewtopic. ... 8867#p8867

whoo, porad mu nieco, nech Ta dobehne na vahe

ale teraz vazne ja som mal rovnaky problem, ked som mal tych 16 (fuj to uz bolo davno)
zakladne pravidlo by malo byt asi stare zname pri naberani hmoty, pocas dna musis minut menej energie ako prijmes, takze asi zacat skutocne strazit kalorie
komplexne sacharidy - najma po treningu prirodzenou stravou, ak nevies dat tolko kolko potrebujes doplnit gainerom alebo niecim sacharidovym
potom zase bielkovina ako zakladna stavebna hmota protein - mal by Ti cez usi tiect to som fakt niekde pocul

mas asi rychli metabolizmus - mozno by bolo dobre spanok nejak premiesat s jedenim, ked sa zobudis nahodne v noci maj po ruke zarobeny nejaky proteinovo sacharidovy napoj a supni ho do seba, potom spis dalej

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pon Jan 10, 2011 4:41 pm 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 92 x
Obdržal: 48 x
Damien20 píše:
Ahoj ...

inak podla mna tu uz bolo takychto pripadov popisanych vela, skus pohladat
musis si upravit trening - stavim sa, ze travis v posilke pri treningu aj 2hodiny?

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

DIDO
Napísal: Pon Jan 10, 2011 6:14 pm 
Majster sveta
Majster sveta

Poďakoval: 2 x
Obdržal: 3 x
vek: 19
cvičím: 3r.
váha: 80kg
výška: 168cm
najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita
sponzora: hladám
sútažná federácia: WPC / GPC/ AWPC
hlavne bud trpezlivý a zer! vysledky sa dostavia..nechci byt velky z vecera do rana lebo ta to prestane bavit a budes zufaly ..vsetko potrebuje svoj cas

Podpis autora:

http://www.youtube.com/user/MrDavid0171?feature=mhee
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Jurkádium
Napísal: Pon Jan 10, 2011 7:13 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 16 x
Obdržal: 8 x
vek: 21
váha: 74kg
výška: 189cm
FitPotreby.sk píše:
whoo píše:
Damien20 píše:
Ahoj ...

trochu zlu temu si si na to vybral nemyslis? skus sa spytat tu: https://bodybuilding-forum.sk/viewtopic. ... 8867#p8867

whoo, porad mu nieco, nech Ta dobehne na vahe

ale teraz vazne ja som mal rovnaky problem, ked som mal tych 16 (fuj to uz bolo davno)
zakladne pravidlo by malo byt asi stare zname pri naberani hmoty, pocas dna musis minut menej energie ako prijmes, takze asi zacat skutocne strazit kalorie
komplexne sacharidy - najma po treningu prirodzenou stravou, ak nevies dat tolko kolko potrebujes doplnit gainerom alebo niecim sacharidovym
potom zase bielkovina ako zakladna stavebna hmota protein - mal by Ti cez usi tiect to som fakt niekde pocul

mas asi rychli metabolizmus - mozno by bolo dobre spanok nejak premiesat s jedenim, ked sa zobudis nahodne v noci maj po ruke zarobeny nejaky proteinovo sacharidovy napoj a supni ho do seba, potom spis dalej

tak touto radou sa určite riaď ale len tolko k tomu prídam aby si skúsil na noc nočný proťák....mne osobne pomohol veľmi

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vladis
Napísal: Pon Jan 10, 2011 7:21 pm 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

vek: 20
výška: 171cm
z vlastnych skusenosti mozem povedat jak som pribral 10kg za mesiac ... tiez som sa dlho drzal na jednej vahe ... zmenil som stravu ... strava je velmi dolezita ... a potom som zacal jest castejsie ... minimalne 5krat denne ... moje ranajky boli stale ovsene vlocky ... z ktorych sa velmi dobre pribera ...

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Damien20
Napísal: Pon Jan 10, 2011 7:27 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

vek: 16
váha: 60kg
výška: 178cm
dík za odpovede , budem sa to snažiť dodržiavať .. a ešte či neviete nejaý proteínový prípravok odporučiť , lebo ich je dosť veľa a neviem kt. by mi sadol najviac, či to je jedno ide iba o značku a cenu ?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Jurkádium
Napísal: Pon Jan 10, 2011 7:31 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 16 x
Obdržal: 8 x
vek: 21
výška: 189cm
Damien20 píše:
dík za odpovede , budem sa to snažiť dodržiavať .. a ešte či neviete nejaý proteínový prípravok odporučiť , lebo ich je dosť veľa a neviem kt. by mi sadol najviac, či to je jedno ide iba o značku a cenu ?

no ten nočný čo pomohol mne to je Dymatize elite 12 hour protein.....ale minule tu niekto v dobrom hovoril aj o tomto
http://www.fitpotreby.sk/product/night- ... teins-160/

Za tento príspevok autora

Jurkádium

poďakoval uživateľ

FitPotreby.sk

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 2 [ Príspevkov: 12 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia