Poďakoval:69 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Zoznam Kvalifikovaných :
Abiad, Fouad Canada Alves, Troy USA Beyeke, Lionel France Burneika, Robert USA Centopani, Evan USA Curry, Brandon USA Cutler, Jay USA Dohne, Marius South Africa Freeman, Toney USA Greene, Kai USA Heath, Phil USA Haley, Marcus USA Jackson, Dexter USA Jackson, Johnnie USA Kefalianos, Michael Australia Lavoie, Marc Canada Lewis, James United Kingdom Martinez, Victor Dominican Republic McGrath, Frank Canada McMillan, Cedric USA Mishin, Evgeny Russia Nunn, Edward USA Rhoden, Shawn USA Richardson, Craig USA Rockel, Ronny Germany Warren, Branch USA - zranený White, Ben USA Winklaar, Roelly Netherlands Wolf, Dennis Germany Yamagishi, Hidetada Japan
Za tento príspevok autora
papagiorgo
poďakoval uživateľ
whoo
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
Uz sa neviem dockat, len neviem ci tento rok nebudem viac sledovat dvestodvojku ako hlavnu sutaz. Chcem vidiet Jara Horvatha ako dopadne v poslednej sutazi v jeho kariere (a vypada to zatial skvele ako som pozeral jeho videa)!
Super tema Boss a za ten banner mas male plus
Bydlisko: Martin Poďakoval:35 x Obdržal:123 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
whoo píše:
Uz sa neviem dockat, len neviem ci tento rok nebudem viac sledovat dvestodvojku ako hlavnu sutaz. Chcem vidiet Jara Horvatha ako dopadne v poslednej sutazi v jeho kariere (a vypada to zatial skvele ako som pozeral jeho videa)!
Horvat konci?
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://www.steroidy.eu
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: Mr . Olympia
Napísal: Štv Aug 18, 2011 4:00 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:69 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
vlastomenn píše:
whoo píše:
Horvat konci?
vyzera to tak , vsade sa o tom pise ...
Podpis autora:
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Poďakoval:6 x Obdržal:1 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 4r. váha: 85kg výška: 187cm najoblubenejšia značka doplnkov: bsn sponzora: nemám
Zevraj nam uz skoncil aj Branch Warren ktory sa zranil ked nastupoval do auta a vraj ma natrhnute slachy v lavej nohe takze na Mr.Olympia ho asi neuvidime aj ked skor by som cakal ze sa zrani pri svojich Hard Treningoch a nie takto :D
Podpis autora:
GO HARD or GO HOME !!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: Mr . Olympia
Napísal: Pon Aug 22, 2011 5:33 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
natural píše:
Zevraj nam uz skoncil aj Branch Warren ktory sa zranil ked nastupoval do auta a vraj ma natrhnute slachy v lavej nohe takze na Mr.Olympia ho asi neuvidime aj ked skor by som cakal ze sa zrani pri svojich Hard Treningoch a nie takto :D
tak tomu sa vravi smola ... v buducnosti pred sutazou uz iba pešo chodiť radšej ...
Podpis autora:
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
papagiorgo píše:
natural píše:
tak tomu sa vravi smola ... v buducnosti pred sutazou uz iba pešo chodiť radšej ...
a niekto ho zrazi s nakladakom no ale vazne, nie je to sranda taketo zranenie a este ked sa stane profikovy ako je on par dni pred olympiou. Kazdy asi pozname ake je tazke drzat striktnu dietu a predstavte si ze tito borci maju dvakrat tvrdsiu dietu po dobu 5-6 mesiacov. ani si nechcem predstavit ake hrozne to musi byt na psychiku ked sa taketo stane takto hlupe zranenie a clovek zisti ze vsetka snaha bola zbytocna!
V pondělí dopoledne Branch Warren úspěšně podstoupil operaci šlachy na levém kvadricepsu poté, co uklouzl při nástupu do automobilu. Jeho tým doktorů z Baylor Hospital v Texasu potvrdil, že vše probíhalo nakonec ještě lépe, než se očekávalo. Podle manželky Trishy (která mimochodem čeká miminko), je Branch v naprostém pořádku doma, odpočívá a připravuje se na rehabilitační cvičení, která začnou, jakmile to bude možné. O Branchově obhajobě titulu z Arnold Classic prý není pochyb. A my samozřejmě držíme pěsti.
Tak jako tak, line up Mr. Olympia 2011 přišel o velké jméno a soupeři si tak můžou trochu oddechnout. Ten nejtvrdší chlápek s nejbrutálnější formou je nyní na pódiu pronásledovat nebude. Je to velká škoda, snad příští rok!
tak maly video zurnal si spravime. som sa snazil pohladat co najnovsie videa niektorych kvalifikantov. U niektorych som nove videa ani nenasiem tak aspon par fotiek (nechapem preco tie videa neukazuju...)
Evgene Mishin:
u toho neviem co si myslet, je dost maly a neobjemny. prsia ma dobre, ramena tiez, ale tie bicepsy... no uvidime ako sa posnazi do olympie.
Jay Cutler:
4 tyzdne pre sutazou.
7 tyzdnov do olympie:
Ronny Rockel:
kks tento chlapik je totalne strhany. som ho dlho nesledoval ale uz vypada jak stary dedo dpc...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz