Poďakoval:62 x Obdržal:44 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
Takže o necelý mesiac tu máme opäť najprestížnejšiu súťaž na Slovensku v kulturistike a to Medzinárodné majstrovstvá SR v kulturistike mužov tento rok sa nebudú konať v Bratislave ako bolo zvykom po minulé roky ale súťaž sa presunula na východ Slovenska do Košíc ...organizátormi tejto súťaže sú Jaroslav HORVÁT s partnermi Milanom SMIKOM a Igorom KOPČEKOM, ktorí si ako hostí pozvali - promotéra Mr. Olympa Robina CHANGA, 6 násobného víťaza Mr. Olympia Doriana YATESA, o exhibičné vystúpenie sa postarajú víťaz 2011 Mr. Olympia Amateur Tomáš BUREŠ a nová hviezda profesionálnej kulturistiky, víťaz IFBB FLEX Pro Lionel Beyeke sponzorovaný časopisom FLEX. Medzi súťažiacimi nastúpi aj Štefan HAVLÍK (absolútny víťaz 2012 Arnold Classic Amateur), Peter TATARKA (IFBB Majster Európy), Ladislav KUZDER (IFBB Majster Európy) a ďalší špičkoví kulturisti Slovenska.
Cena vstupenky je viac než lákavá oproti Bratislavským cenám je až o 50% nižšia čo je super, pretože sa tam môže dostať aj širšia verejnosť a mladý ľudia, ktorí možno nemajú toľko financií ...takže aby som okolo toho nekecal cena vstupenky je 10€. Teraz už len dodám že sa toto podujatie bude konať v INFINITY - KOŠICE
dňa 15.4.2012 (nedeľa) so začiatkom o 14:00. A aby som nezabudol vstupenky je možné zakúpiť ako vždy v sieti TICKETPORTAL alebo objednať cez internet http://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?ID=16746
Tak čo chystá sa niekto na tieto Majstrovstvá ? Ja osobne som na vážkach či ísť kedže je to pomerne ďaleko a je to nedeľa ale ešte sa uvidí času je ešte pomerne dosť ...ale budem sa tam snažiť ísť už len koli Dorianovi, je to predsa legenda kulturistiky a možno už takúto možnosť mať nebudeme, takže kto má možnosť určite to treba využiť !!! Verím že to bude aspoň na takej úrovni ako to bolo v Bratislave kde to bolo fakt super...
Za tento príspevok autora
milankos512
sa poďakovali - 2
FitPotreby.sk, vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: Medzinárodné majstrovstvá SR v kulturistike mužov
Bydlisko: Martin Poďakoval:147 x Obdržal:239 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Ja tam budem pravdepodobne v zakulisi z niektorym z pretekarov. Uvidim este ako si najdem cas.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Bydlisko: Martin Poďakoval:147 x Obdržal:239 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
milankos512 píše:
vlastomenn píše:
Ja tam budem pravdepodobne v zakulisi z niektorym z pretekarov. Uvidim este ako si najdem cas.
niekto tu bude okupovať vip objekty pekne pekne tak potom volačo nafoť ak sa bude dať
Ak tam budem tak urcite s kamerou kedze sa pripravujem urobit novy projekt cisto pre forum videa rozhovory, treningy kulturistov.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
sa poďakovali - 2
Biro, papagiorgo
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Poďakoval:86 x Obdržal:133 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
milankos512 píše:
vlastomenn píše:
milankos512 píše:
vlastomenn píše:
niekto tu bude okupovať vip objekty pekne pekne tak potom volačo nafoť ak sa bude dať
Ak tam budem tak urcite s kamerou kedze sa pripravujem urobit novy projekt cisto pre forum videa rozhovory, treningy kulturistov.
Wooow no tak to ti fandím Vlasťo ... tak dúfam že to víde podľa predstáv budem len rád a myslím že každý na tomto fóre
nový admin tohto fora ma v zalohe aj dalsie novinky okrem tohto , takze urcite nebudete lutovat zmenu admina
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:36 x Obdržal:59 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
My tam planujeme ist traja-styria z fitka, ale este uvidime ako to dopadne. Zas cez celu republiku sa mi moc nechce ked mam pravdu povedat. Mozno sa tam uvidime teda ;)
Naposledy upravil whoo dňa Ned Mar 18, 2012 11:26 am, celkovo upravené 1
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Ned Mar 18, 2012 11:14 am
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:86 x Obdržal:133 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
whoo píše:
Mi tam planujeme ist traja-styria z fitka, ale este uvidime ako to dopadne. Zas cez celu republiku sa mi moc nechce ked mam pravdu povedat. Mozno sa tam uvidime teda ;)
dohodnite si stretko a urobte pre forum spolocnu fotku
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:36 x Obdržal:59 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
papagiorgo píše:
whoo píše:
Mi tam planujeme ist traja-styria z fitka, ale este uvidime ako to dopadne. Zas cez celu republiku sa mi moc nechce ked mam pravdu povedat. Mozno sa tam uvidime teda ;)
mozno aj to bude, ked sa tam nahodou stretneme. To by som mal byt akurat v TOP forme po diete, budem machrovat
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Ned Mar 18, 2012 11:30 am
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
whoo píše:
papagiorgo píše:
whoo píše:
mozno aj to bude, ked sa tam nahodou stretneme. To by som mal byt akurat v TOP forme po diete, budem machrovat
zalozte temu kde sa vsetci kto idete dohodnete a mozete si tam urobit spolocne mini stretko fora
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz