Poďakoval:69 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
srdecne blahozelanie k tomuto umiestneniu
Za tento príspevok autora
papagiorgo
poďakoval uživateľ
whoo
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
arnold202
Predmet príspevku: Re: jaro horvath do 202 libier stvrtý !!!
Srdecne Gratulujem k 4 miestu,mohli ti dat kludne 1 ale newadi aj 4 je dobre .. :) :)
aj ja by som ho rad videl na stupni vitazov s medajlou , avsak treba uprimne priznat , ze je too zasluzene umiestnenie , boli tam aj lepsi borci . pokial viem jaro sam prehlasil na facebooku , ze uspechom bude finale ... hned po sutazi sa vyjadril v tom zmysle , ze so stvrým postom je spokojný , urcite aj on sam vie aka je realita a tiez napisal , ze je to jeho zivotný uspech ...
v kazdom pripade v tak silnej konkurencii je to umiestnenie velmi zasluzene a krasne .
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
dilino
Napísal: Ned Sep 18, 2011 8:22 am
tichá voda
mozno ste si niekto vsimli , ze pred finalovými zostavami presli podiom borci , ktorí nepostupili a medzi nimi bol aj jaro . vtedy som si povedal ze uz je to v pici ... a zrazu ho vidime s finalovou zostavou ... tiomuto som fakt nepochopil , bud sa pomylili organizatori alebo jaro , ved ked mal finalovu zostavu , preco potom vysiel aj medzi nepostupujucimi ??? tot otazka
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
dilino píše:
mozno ste si niekto vsimli , ze pred finalovými zostavami presli podiom borci , ktorí nepostupili a medzi nimi bol aj jaro . vtedy som si povedal ze uz je to v pici ... a zrazu ho vidime s finalovou zostavou ... tiomuto som fakt nepochopil , bud sa pomylili organizatori alebo jaro , ved ked mal finalovu zostavu , preco potom vysiel aj medzi nepostupujucimi ??? tot otazka
neviem ci myslim to iste, ale ak ano tak to nebol jaro kto tam vysiel, len na obrazovku dali jeho meno, ale stal tam niekto iny. Nejaka chyba rezie asi, ale ziadnu inu chybu som nezaregistroval.
neviem ci myslim to iste, ale ak ano tak to nebol jaro kto tam vysiel, len na obrazovku dali jeho meno, ale stal tam niekto iny. Nejaka chyba rezie asi, ale ziadnu inu chybu som nezaregistroval.
vidis to ma nenapadlo , meno som zazrel celkom zretelne , mozno som si to nevsimol , akurat som bol rozospatý jak hovado rad by som videl zaznam ze koho to premenovali som ja ale dilino
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Y0G1
veru veru pekne miesto toto je tvrdy sport a treba si vazit kazde vitazstvo a aj umiestnenie gratulujeme :)
jaro zostane na velmi dlho slovenska kulturistická star cele kulturisticke slovensko bude za nim smutit ako za dochodcom ... skoda ze sa rozhodol ako sa rozhodol
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Ned Sep 18, 2011 11:04 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:69 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
dilino píše:
Y0G1 píše:
veru veru pekne miesto toto je tvrdy sport a treba si vazit kazde vitazstvo a aj umiestnenie gratulujeme :)
jaro zostane na velmi dlho slovenska kulturistická star cele kulturisticke slovensko bude za nim smutit ako za dochodcom ... skoda ze sa rozhodol ako sa rozhodol
uplne s tebou suhlasim
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Y0G1
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz