Čítali ste to? viewtopic.php?p=8946#p8946
Akoby to prekladal maďar teda nič proti maďarom len som sa pobavil. Neviem, čo je to ten "turmix" to tak má byť alebo to je preklep, lebo ten preklep sa tam objavuje viackrát, ak to je vlastne preklep.
A inak s tým súhlasíte, lebo to je presne to o čom tu hovoríme dookola stále. Ja s tým na 90% súhlasím.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Predmet príspevku: Re: E-kniha Návod na získanie maximálneho objemu
Poďakoval:53 x Obdržal:30 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Čítali ste to? https://bodybuilding-forum.sk/viewto ... 8946#p8946
Akoby to prekladal maďar teda nič proti maďarom len som sa pobavil. Neviem, čo je to ten "turmix" to tak má byť alebo to je preklep, lebo ten preklep sa tam objavuje viackrát, ak to je vlastne preklep.
A inak s tým súhlasíte, lebo to je presne to o čom tu hovoríme dookola stále. Ja s tým na 90% súhlasím.
tých ostatných 10% sú preklepy ?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Jurkádium
Poďakoval:16 x Obdržal:8 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 74kg výška: 189cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Čítali ste to? viewtopic.php?p=8946#p8946
turmix je napríklad tvaroh zmixovaný z ovocím...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Ned Jan 30, 2011 11:14 am
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:65 x Obdržal:102 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Jurkádium píše:
FitPotreby.sk píše:
neviem ci sa to este predava , ale kedysi existovl nejaký mliecny vyrobok s nazvom termix , nikdy som to nejedol /aspon sa nepamatam / a bolo to tiez nieco ako puding alebo joguirt alebo nieco take
Podpis autora:
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Jeto dlhe bielo cierne a nakonci je hovno... čo jeto ? klikni na ukáž obsah
Len pre registrovaných:
výplatná páska :D
:a22 zarábajte so svojim webom !!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Poďakoval:53 x Obdržal:30 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
papagiorgo píše:
Jurkádium píše:
FitPotreby.sk píše:
neviem ci sa to este predava , ale kedysi existovl nejaký mliecny vyrobok s nazvom termix , nikdy som to nejedol /aspon sa nepamatam / a bolo to tiez nieco ako puding alebo joguirt alebo nieco take
termix viem čo je ...to je také tvarohové ono to je ako jogurt ale je to lepšie je toho málo a drahé
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 91kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
no ja som termix nevidel uz riadnych 7-8 rokov. pokial viem tak ten stary termix sa zmenil na pribinacka, ale mozno to niekto druhy zacal vyrabat tiez takze hadat sa nebudem.
whoo píše:
no ja som termix nevidel uz riadnych 7-8 rokov. pokial viem tak ten stary termix sa zmenil na pribinacka, ale mozno to niekto druhy zacal vyrabat tiez takze hadat sa nebudem.
nádherná debata o termixe ja skapem a nad tým,to duchaplným pokecom je logo Bodybulding-forum ja kapem od smiechu
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 91kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
milankos512 píše:
whoo píše:
nádherná debata o termixe ja skapem a nad tým,to duchaplným pokecom je logo Bodybulding-forum ja kapem od smiechu
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz