Sila: *****
Veľkosť: *****
Ved. účinky: *****
detekcna doba > 5 tyzdnov
Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
Vinchenzo napísal:Cawte.Potreboval by som radu od nejakeho odbornika.Mam doma Methan a stanozolol od genesis ale problem je ze vrchnaky su biele ale na krabickach bolo logo originality genesis.Neviem teda preco su biele, ked vacsinou sa vyrabaju cierne.Moze mi to niekto odvodnit?Chcem vediet ci to nemoze byt fake.Tu je foto.jedina odpoved je ze daj to do seba a uvidis ci to bude slape,lebo ako hovorim na sk pravy genesis neni ziadny iba funkcny fake,ci cierny ci biely
Kamo myslim ze sa bat nemusis ja som mal tiez biele a nebol to FAKE ucinok stal jednoznacne zato neboj sa nic len trenuj a trenuj
david jacko napísal:zdravim ake davkovanie bi ste mi odporucily Methandienone LA® 5 mg za odpovet dakujemTo chces uz v 19stich zacat? Kolko mas toho? Methan sam o sebe neni bohvie co davat odporucil by som ked uz na jednej latke slapat na testosterone.
vlastomenn napísal:david jacko napísal:zdravim ake davkovanie bi ste mi odporucily Methandienone LA® 5 mg za odpovet dakujemTo chces uz v 19stich zacat? Kolko mas toho? Methan sam o sebe neni bohvie co davat odporucil by som ked uz na jednej latke slapat na testosterone.
david jacko napísal:To mas akurat na kuru.Testosteron ak nebol bohvie co tak si mal zli zdroj bovie co a kolko tam bolo alebo si niekde urobil chybu bud v strave alebo v davkovani ale skor si myslim ze si stravu zanedbal z dojmom anabolika vsetko spravia same lebo su zazracne. Co vacsina konzumentov tak robi.vlastomenn napísal:david jacko napísal:zdravim ake davkovanie bi ste mi odporucily Methandienone LA® 5 mg za odpovet dakujemTo chces uz v 19stich zacat? Kolko mas toho? Methan sam o sebe neni bohvie co davat odporucil by som ked uz na jednej latke slapat na testosterone.
tak 200tablet bral som testak ale nebolo to bohvie co
david jacko napísal:zdravim mam jednu prozbu co bi si mi poradil dat k methandienone...Rozpisal som cykly tam najdes vsetko ale mozes ho dat z TESTOSTERONOM alebo z DECA DURABOLINOM alebo STANOZOLOLOM.
vlastomenn napísal:bohužel taková je realita, znám osobně pár lidí co začli sypat a mysleli si že to jsou zázračné pilulky, které udělají vše za ně, že jim po tom zázračně porostou svaly. pak jsou zklamaný a většinou s cvičenim končej. to jsou takový ty rychlokvašky, jak já jim říkámdavid jacko napísal:To mas akurat na kuru.Testosteron ak nebol bohvie co tak si mal zli zdroj bovie co a kolko tam bolo alebo si niekde urobil chybu bud v strave alebo v davkovani ale skor si myslim ze si stravu zanedbal z dojmom anabolika vsetko spravia same lebo su zazracne. Co vacsina konzumentov tak robi.vlastomenn napísal:david jacko napísal:zdravim ake davkovanie bi ste mi odporucily Methandienone LA® 5 mg za odpovet dakujemTo chces uz v 19stich zacat? Kolko mas toho? Methan sam o sebe neni bohvie co davat odporucil by som ked uz na jednej latke slapat na testosterone.
tak 200tablet bral som testak ale nebolo to bohvie co
bodybuild napísal:Čavte,Z METHANDIENONOM sa daju naberat hrube ale pevne prirastky pri uzivani s kombinaciou dalsich latok. To kolko stratis zavisi od genetiky pretoze u kazdeho je to ine kolko udrzi. Je ale nutne dat po cykle PCT latky co ti zabrani odburaniu vacsinu nadobudnutej hmoty a co je velmi podcenovane neskusenym sypacom. V cykle mozes zostupnin davkovanie alebo koncis konstentne ale pouziva sa v prvej polke casti cyklu kde sa vysadza a nahradza sa napr. STANOZOLOLOM alebo OXANDROLONOM. Dalsia vec je toxicky pre pecen cize tam treba tiez zaradit latky na obnovu pecene.
chcem sa spýtať takú vec ohľadom methanu - je pravda to, čo sa všade píše, že po vysadení človek stratí vyše 80% sily a objemu, ktorý nabral počas užívania ??? Aké máte vy skúsenosti s methanom, čo sa týka tej straty na sile a objemu ?
Ak človek bude 100%-ne dodržiavať stravu tak by tie prírastky mohli byť aj trvácne nie ? Taktiež je doležité postupné vyklesávanie na konci kúry. Dá sa teda s methanom nabrať aj kvalitne ?
bodybuild napísal:k tej strate na konci kúry chcem predísť tak, že budem postupne znižovať dávku, až na minimum, aby telo nebolo šokované a tým by som mohol docielit, že na mne zostane niečo z toho čo som nabral...Nepis blbosti ak neurobis PCT poriadne mozes to lutovat. Do PCT jednoznacne tamoxifen, clomid, salbutamol a velmi dobry je PREGNYL ale vzdy zalezi aku ides kuru. Z methandienonu to uz co ti je praktickejsie ci 10mg tableta alebo 5. Ja som zvyknuty na METANDROSTENOLON. Ja pri PCT nemam nikdy problem zo zrakom.
čo sa týka PCT - clomidu sa bojím - kamárat mal počas jeho užívania problémy so zrakom. Jedine, čo by som zobral je tamoxifen a aj ten by som užil, iba ak som niečo cítil s bradavkami.
inak stránka steroidy.eu patrí tebe ?? pretože ak hej, chcem sa spýtať, ktorý methan ty odporúčaš z tých ktorých predávaš ? Ak by som vzal zo steroidy.eu tak buď Anabol alebo Danabol, ale oba sa fejkujú jak prasa, tak neviem :( nechcem sa popáliť.
vlastomenn napísal:lutovať z akého pohľadu ? že stratím prírastky alebo sa mi niečo stane ???bodybuild napísal:k tej strate na konci kúry chcem predísť tak, že budem postupne znižovať dávku, až na minimum, aby telo nebolo šokované a tým by som mohol docielit, že na mne zostane niečo z toho čo som nabral...Nepis blbosti ak neurobis PCT poriadne mozes to lutovat. Do PCT jednoznacne tamoxifen, clomid, salbutamol a velmi dobry je PREGNYL ale vzdy zalezi aku ides kuru. Z methandienonu to uz co ti je praktickejsie ci 10mg tableta alebo 5. Ja som zvyknuty na METANDROSTENOLON. Ja pri PCT nemam nikdy problem zo zrakom.
čo sa týka PCT - clomidu sa bojím - kamárat mal počas jeho užívania problémy so zrakom. Jedine, čo by som zobral je tamoxifen a aj ten by som užil, iba ak som niečo cítil s bradavkami.
inak stránka steroidy.eu patrí tebe ?? pretože ak hej, chcem sa spýtať, ktorý methan ty odporúčaš z tých ktorých predávaš ? Ak by som vzal zo steroidy.eu tak buď Anabol alebo Danabol, ale oba sa fejkujú jak prasa, tak neviem :( nechcem sa popáliť.
bodybuild napísal:Nepis semobchodne zalezitosti toto nie je na to tema to pis do kontaktu v shope. Co je podla teba viac 10mg ci 5mg v tablete? Pises tu same hluposti ktorim ani nerozumies. Odpoved na vsetko uz mas vyssievlastomenn napísal:lutovať z akého pohľadu ? že stratím prírastky alebo sa mi niečo stane ???bodybuild napísal:k tej strate na konci kúry chcem predísť tak, že budem postupne znižovať dávku, až na minimum, aby telo nebolo šokované a tým by som mohol docielit, že na mne zostane niečo z toho čo som nabral...Nepis blbosti ak neurobis PCT poriadne mozes to lutovat. Do PCT jednoznacne tamoxifen, clomid, salbutamol a velmi dobry je PREGNYL ale vzdy zalezi aku ides kuru. Z methandienonu to uz co ti je praktickejsie ci 10mg tableta alebo 5. Ja som zvyknuty na METANDROSTENOLON. Ja pri PCT nemam nikdy problem zo zrakom.
a prečo mám užívať tamoxifen ako PCT ? ten by som nemal dať iba ak by som cítil niečo s bradavkami ??
bodybuild napísal:k tej strate na konci kúry chcem predísť tak, že budem postupne znižovať dávku, až na minimum, aby telo nebolo šokované a tým by som mohol docielit, že na mne zostane niečo z toho čo som nabral...tak ak chces tak znizovat davky tak si zober 5mg tablety, mozes ist az na minimum, sice to bude stat za hovno ale ked chces tak stupnovat.a clomid? neboj sa daco budes vidiet. a ist bez pct, nemam slov.uplne zle.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]