Drobec napísal:Mas dve volby bud to prezijes alebo vyhodis.vlastomenn napísal:Spotreba je do novembra 2012 to je ok... akoze neni som nejaka fajnovka ale hento sa vazne neda pit... este aj shaker mi k nemu pribalili tak uz viem precoDrobec napísal:no chlapci mam doma protein San BIOACTIVE MYOTEIN (cokoladovy) co chuti a smrdi ako totalna grcka... myslela som si ze to so zapchatym nosom nejako vypijem ale neda sa to hadam neni pokazeny alebo co.. ale bola na neho skoro polovicna zlava tak neviemKukni datum spotreby. Ono zlava moze byt aj preto ze on neni zaujem prave koli tej chuti.
Fitness komunita
Diskusné fórum zamerané na posilňovanie, kulturistiku, fitness, silové športy - od ľudí pre ľudí.
Toto fórum sa stalo nezávislým. Nie sme zaťažení a zaujatí predsudkami, nemáme žiadneho sponzora, ktorý nám diktuje, čo máme písať a čo nie. Nepredávame žiadny tovar, žiadne doplnky výživy. Uverejňujeme reklamu a vždy na to upozorníme.
Tak slobodne píšte, diskutujte a raďte ostatným. Nezabudnite na slušnosť a pravidlá!
Ďakujeme všetkým priateľom fóra a priaznivcom fitness.