Igor Illés napísal:Moj obvod cini momentlalne 51..pochybujem ze sa tu nenajsde niekto kto ma viac...:))
Este 4 cm a som ako Lesukov:)
a mám po proťáku :D
Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Igor Illés napísal:Moj obvod cini momentlalne 51..pochybujem ze sa tu nenajsde niekto kto ma viac...:))
Este 4 cm a som ako Lesukov:)
Reklama
Reklama
Igor Illés napísal:mozno nemas, mam LG mobil a ktomu aby som se hodi lfotku musim najst program na to prepojenie mob....a comp takze este nemam vyhrate......nechem Ti zle , ale dúfam že sa Ti to nepodarí :) ... zdravá súťažná rivalita :)
Luther napísal:nech uz sa podari toto kilo ziskat tebe , igorovi alebo niekomu inemuIgor Illés napísal:mozno nemas, mam LG mobil a ktomu aby som se hodi lfotku musim najst program na to prepojenie mob....a comp takze este nemam vyhrate......nechem Ti zle , ale dúfam že sa Ti to nepodarí :) ... zdravá súťažná rivalita :)
baterka napísal:28 cmpusu odomňa :) teda ak chceš...moje zlato namakané :)
Čo som vyhrala?
baterka napísal:28 cmpredpokladam ze aj pre zeny pribudne najaka moznost ziskat nejake darceky , akurat traba sledovat forum a zapajat sa do diskusíí
Čo som vyhrala?
baterka napísal:28 cmsom rad ze tu niesom sam somalec xDD
Čo som vyhrala?
BEST LIFTER napísal:Ja mam okolo 46cmPOWERLIFTERI SU VO VSEOBECNOSTI HOVADA
aNs_ napísal:Vitaj v klubebaterka napísal:28 cmsom rad ze tu niesom sam somalec xDD
Čo som vyhrala?![]()
baterka napísal:je drahe clenske ci free vstup?:DDDaNs_ napísal:Vitaj v klubebaterka napísal:28 cmsom rad ze tu niesom sam somalec xDD
Čo som vyhrala?![]()
aNs_ napísal:Free, zadarmo...My, somálci, nie sme žiadni židia :Dbaterka napísal:je drahe clenske ci free vstup?:DDDaNs_ napísal:Vitaj v klubebaterka napísal:28 cmsom rad ze tu niesom sam somalec xDD
Čo som vyhrala?![]()
baterka napísal:áále prosím vás čo sa tsresujete pomaličky to pojde len a len hore =) ..aa inak "baterka" hmm niesi náhodou priateľka Michala (Lutehra) ?aNs_ napísal:Free, zadarmo...My, somálci, nie sme žiadni židia :Dbaterka napísal:je drahe clenske ci free vstup?:DDDaNs_ napísal:Vitaj v klubebaterka napísal:28 cmsom rad ze tu niesom sam somalec xDD
Čo som vyhrala?![]()
milankos512 napísal:sorry že čítam cudzie rozhovory , ale máš pravdu , náhodou je :)
áále prosím vás čo sa tsresujete pomaličky to pojde len a len hore =) ..aa inak "baterka" hmm niesi náhodou priateľka Michala (Lutehra) ?
baterka napísal:28 cmAhoj, najprv Ta tu srdecne vitame
Čo som vyhrala?
FitPotreby.sk napísal:baterka napísal:28 cmAhoj, najprv Ta tu srdecne vitame
Čo som vyhrala?
dodhodli sme sa s adminom, ze ak tu bude casom viac zien, tak budu samozrejme sutaze aj pre ne, teraz je vas tu zien asi tak 3,5 podla admina, takze akakolvek sutaz by sa minula ucinkom
ale nakoniec ak v hlavnej prebiehajucej sutazi by sa stala vyhercom zena, porozyslame a upravime ceny, takze sa kludne do sutaze zapoj
milankos512 napísal:baterka napísal:áále prosím vás čo sa tsresujete pomaličky to pojde len a len hore =) ..aa inak "baterka" hmm niesi náhodou priateľka Michala (Lutehra) ?aNs_ napísal:Free, zadarmo...My, somálci, nie sme žiadni židia :Dbaterka napísal:je drahe clenske ci free vstup?:DDDaNs_ napísal:Vitaj v klubebaterka napísal:28 cmsom rad ze tu niesom sam somalec xDD
Čo som vyhrala?![]()
baterka napísal:Nie vsetky sutaze su o namakanych, ani ta, ktora prave prebieha nema nic spolocne s namakanymi vypracovanymi telami. V tejto sutazi maju rovnake sance vsetci. Luther ma rovnaku sancu ako Ty. A ked porovnam Vase proporcieFitPotreby.sk napísal:baterka napísal:28 cmAhoj, najprv Ta tu srdecne vitame
Čo som vyhrala?
dodhodli sme sa s adminom, ze ak tu bude casom viac zien, tak budu samozrejme sutaze aj pre ne, teraz je vas tu zien asi tak 3,5 podla admina, takze akakolvek sutaz by sa minula ucinkom
ale nakoniec ak v hlavnej prebiehajucej sutazi by sa stala vyhercom zena, porozyslame a upravime ceny, takze sa kludne do sutaze zapoj
Ďakujem za upozornenieA nie, že by som nebola rada, že sa môžem niečoho zúčastniť, ale ak sa zapojí do nejakej súťaže viac žien ako ja (
), tak som skončila, lebo určite to budú nejaké namakané baby a na tie zas nemám, haha
FitPotreby.sk napísal:...veru už ma dobieha :) inak kedy je uzávierka súťaže? lebo teraz žijem v napätí :Dbaterka napísal:FitPotreby.sk napísal:baterka napísal: Nie vsetky sutaze su o namakanych, ani ta, ktora prave prebieha nema nic spolocne s namakanymi vypracovanymi telami. V tejto sutazi maju rovnake sance vsetci. Luther ma rovnaku sancu ako Ty. A ked porovnam Vase proporcie
Luther napísal: ...veru už ma dobieha :) inak kedy je uzávierka súťaže? lebo teraz žijem v napätí :Dteraz prebiehaju dve
papagiorgo napísal:...kedže sme v téme "Obvod bicepsu" , iná súťaž sa nedá myslieť :DLuther napísal: ...veru už ma dobieha :) inak kedy je uzávierka súťaže? lebo teraz žijem v napätí :Dteraz prebiehaju dveale predpokladam ze myslis tu o najvacsiu paprcku
FitPotreby.sk napísal:Nie vsetky sutaze su o namakanych, ani ta, ktora prave prebieha nema nic spolocne s namakanymi vypracovanymi telami. V tejto sutazi maju rovnake sance vsetci. Luther ma rovnaku sancu ako Ty. A ked porovnam Vase proporcieÁno, už Luthera dobieham
baterka napísal:FitPotreby.sk napísal:Nie vsetky sutaze su o namakanych, ani ta, ktora prave prebieha nema nic spolocne s namakanymi vypracovanymi telami. V tejto sutazi maju rovnake sance vsetci. Luther ma rovnaku sancu ako Ty. A ked porovnam Vase proporcieÁno, už Luthera dobiehamTak dobre, budem v napätí čakať na niečo, kde by som mohla mať úspech
iNv1s napísal:dobry napad xDD... spocitame to a nemate sancu xDDDbaterka napísal:FitPotreby.sk napísal:Nie vsetky sutaze su o namakanych, ani ta, ktora prave prebieha nema nic spolocne s namakanymi vypracovanymi telami. V tejto sutazi maju rovnake sance vsetci. Luther ma rovnaku sancu ako Ty. A ked porovnam Vase proporcieÁno, už Luthera dobiehamTak dobre, budem v napätí čakať na niečo, kde by som mohla mať úspech
ked sa mi somalci dame dokopy tak mame najvacsiu paprcu a protein si rozdelime
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]