mello napísal:no ja som nemal žiaden problém - teda s počtom písmenok.....zložil som to a dúfam že aj správnedufat mozeme vsetci![]()
![]()

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
mello napísal:no ja som nemal žiaden problém - teda s počtom písmenok.....zložil som to a dúfam že aj správnedufat mozeme vsetci![]()
![]()
Reklama
Reklama
mello napísal:ved dúfať nie je zlénj kto nehra nevyhra uvidime :)![]()
![]()
aspoň sme to skúsili a zúčastnili sa
papagiorgo napísal:a co som mal napisat vypocujeme?:DDDaNs_ napísal: uvidime :)... ako slepý povedal
papagiorgo napísal:hahahaaaaaa to ma poseeeer mám opasok juuuuu hah ..boa som to pozeral na to ako puk ...fuuu ach jaj ,...fakt dikyVýhercovia :opasok : milankos512Dakujem všetkým , ktorí vydržali až do konca súťaže . Bohužial sa nemohlo šťastie usmiať na všetkých , kedže správnu odpoveď zaslalo 7 užívatelov , žrebovalo sa . Verím že aj tí čo nemali šťastie teraz zostanú nášmu webu verní a zapoja sa do niektorej z daľších pripravovaných súťaží , v ktorých môžu mať viacej šťastia . Nadalej však budú na fore rozne jednorázové akcie a výhody pre užívateľov , ako napríklad táto :
rukavice : mello
proteín : ans
výhercov poprosím o zaslanie poštovej adresy vrátanie smerového čísla sukromnou spravou na moj nick , podrobnosti dohodneme cez sukromne spravy
samozrejme výhercom srdečne gratulujema budem rad , ak napisete ako ste s cenam spokojní , ked vam pridu domov a taktiez dufam , že vám budú užitočne a pomozu vam prti treningoch
milankos512 napísal: hahahaaaaaa to ma poseeeer mám opasok juuuuu hah ..boa som to pozeral na to ako puk ...fuuu ach jaj ,...fakt dikypodakuj svojmu stastiu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
milankos512 napísal:Miško, pripájam sa ...moja prvá vecná výhra ...neviem čo skorej od radostiGratulujem aj tebe Milan !!....samozrejme vďaka sponzorovi súťaže a samozrejme nášmu BOSSOVI Jožkovi ...ešte raz ďakujem
![]()
aNs_ napísal:tak to teda je bohovský pocit Michal hehe aj ja Tebe gratulujem heh ..uži proteín v zdraví ...aa samozrejme gratulujem aj MELLO-vi výhercovi rukavíc ...milankos512 napísal:Miško, pripájam sa ...moja prvá vecná výhra ...neviem čo skorej od radostiGratulujem aj tebe Milan !!....samozrejme vďaka sponzorovi súťaže a samozrejme nášmu BOSSOVI Jožkovi ...ešte raz ďakujem
![]()
aký super pocit
dakujemééé
milankos512 napísal:pripájam sa mello !! :) až sa ti ruky nezoderúaNs_ napísal:tak to teda je bohovský pocit Michal hehe aj ja Tebe gratulujem heh ..uži proteín v zdraví ...aa samozrejme gratulujem aj MELLO-vi výhercovi rukavíc ...milankos512 napísal:Miško, pripájam sa ...moja prvá vecná výhra ...neviem čo skorej od radostiGratulujem aj tebe Milan !!....samozrejme vďaka sponzorovi súťaže a samozrejme nášmu BOSSOVI Jožkovi ...ešte raz ďakujem
![]()
aký super pocit
dakujemééé
aNs_ napísal:utiahnem heh až mi oči vybehnúmilankos512 napísal:pripájam sa mello !! :) až sa ti ruky nezoderúaNs_ napísal:tak to teda je bohovský pocit Michal hehe aj ja Tebe gratulujem heh ..uži proteín v zdraví ...aa samozrejme gratulujem aj MELLO-vi výhercovi rukavíc ...milankos512 napísal:Miško, pripájam sa ...moja prvá vecná výhra ...neviem čo skorej od radostiGratulujem aj tebe Milan !!....samozrejme vďaka sponzorovi súťaže a samozrejme nášmu BOSSOVI Jožkovi ...ešte raz ďakujem
![]()
aký super pocit
dakujemééé
a milan riadne sa uťahuj opaskom !!
![]()
![]()
![]()
![]()
milankos512 napísal:hlavne aby pasovali velkostiaNs_ napísal:utiahnem heh až mi oči vybehnúmilankos512 napísal:pripájam sa mello !! :) až sa ti ruky nezoderúaNs_ napísal:tak to teda je bohovský pocit Michal hehe aj ja Tebe gratulujem heh ..uži proteín v zdraví ...aa samozrejme gratulujem aj MELLO-vi výhercovi rukavíc ...milankos512 napísal:Miško, pripájam sa ...moja prvá vecná výhra ...neviem čo skorej od radostiGratulujem aj tebe Milan !!....samozrejme vďaka sponzorovi súťaže a samozrejme nášmu BOSSOVI Jožkovi ...ešte raz ďakujem
![]()
aký super pocit
dakujemééé
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
papagiorgo napísal:mne bude pasovat určite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!milankos512 napísal:hlavne aby pasovali velkostiaNs_ napísal:utiahnem heh až mi oči vybehnúmilankos512 napísal:pripájam sa mello !! :) až sa ti ruky nezoderúaNs_ napísal:tak to teda je bohovský pocit Michal hehe aj ja Tebe gratulujem heh ..uži proteín v zdraví ...aa samozrejme gratulujem aj MELLO-vi výhercovi rukavíc ...milankos512 napísal:Miško, pripájam sa ...moja prvá vecná výhra ...neviem čo skorej od radostiGratulujem aj tebe Milan !!....samozrejme vďaka sponzorovi súťaže a samozrejme nášmu BOSSOVI Jožkovi ...ešte raz ďakujem
![]()
aký super pocit
dakujemééé
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BikerBoy(11) napísal:Gratulujem všetkým trom víťazom... užite všetko v plnom zdraví a maximálnej efektivite cvičenia .-)
milankos512 napísal:aNs_ napísal:pripájam saiNv1s napísal:gratulujem vsetkym tromKód: Vybrať všetko[/size]DAKUJEME
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mello napísal:neviem ako ostatným výhercom no mne dnes prišiel balíííííííííííííííííííííííííktakze dnes by mal mat aj milankos512 opasok , ansovi protak odide tento týzden , takze aby sa nezlakol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rukavice sú nehorázne parádne som z nich maximálne unesenývečer upnem nejaké fotky aby ste mi mohli závidieť
srandujem
ešte raz dakujem fit.potreby.sk
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]