Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Používateľov profilový obrázok
By Haďák
Julius Shoeman napísal: 24. Mar 2025, 09:27 na semaglutidu jsem začínal 0,25 mg a fungovalo to krásně, na 1 mg bych se dostal tak po měsíci:) a kolega se za 3 měsíce dostal na 2 mg, kde už se mluví o tom případném oslepnutí, takže jsem mu doporučil přejít na tirzepatid a hubne dál... jen podstatně dráž.
peptidy - může být, že tam něco je, ale co vím z minulosti tak jedna nejmenovaná lokální značka do všechno dávala GHRP-6 :a42 jen etikety se měnily
Ani nevím, že se dá na tom oslepnout. To s těmi peptidy jsem taky slyšel tak na tom asi něco bude,no ja nakupuji peptidy s certifikátem,nejsou s černého trhu, tak se toho nebojím

Reklama

Reklama

phantomgear napísal: 25. Mar 2025, 16:16
Haďák napísal: 23. Mar 2025, 07:20
phantomgear napísal: 04. Mar 2025, 07:50 Proč na spalování berete takové sračky, když je možnost injekčního Carnitinu, který má minimum vedlejších učinků a do toho má poměrne zajimavé benefity.
Spalování tuků - pomáhá transportovat mastné kyseliny do mitochondrií, kde se spalují na energii.
Zvýšení energie a vytrvalosti - zlepšuje využití tuků jako paliva, což šetří zásoby svalového glykogenu.
Podpora regenerace - snižuje tvorbu kyseliny mléčné a urychluje zotavení svalů po tréninku.

L-karnitin přenáší mastné kyseliny s dlouhým řetězcem přes mitochondriální membránu, kde se přeměňují na ATP (energii). To umožňuje lepší využití tukových zásob při fyzické aktivitě a podporuje metabolismus tuků.
Ptáš se opravdu proč? Nebo chceš jen zmínit, že je na trhu i injekční Carnitin, který ma slibný účinky? Odpověď je jednoduchá Carnitin ti nic nedá zadarmo, člověk musí makat a pak až začne fungovat, kdežto na semaglutidu člověk nemusí ani cvičit ani upravovat jídelníček a účinek se dostaví, samozřejmě jsou tu pak vedlejšaky o kterých už padla řeč a jojo efekt se řeší další kůrou se semaglutidem
Ano ptám se proč do sebe lidi dávají sračky, když lze zvolit věci šetrnější pro zdraví. A pokud někdo ma mentalitu, že chce výsledky zadarmo, tak upřímně takové lidi lituji jejich život bude náročný.
Viděl jsem už hodně lidi, ze kterých se skrz AS, antidepresiva, věcí na spalování staly solidní trosky.
od steroidového dealera je takové moralizování dobré:)
By Haďák
Julius Shoeman napísal: 26. Mar 2025, 18:47 Kdo prodává legální peptidy? Nic takového neexistuje, dyť to jsou látky, které ani nebyly schváleny do prodeje:)
Jsi chytrý,ale ne vše znalý :-) jsou to peptidy určené pro výzkum,schválené nejsou v EU v některých jinych zemích se dají pořídit
Julius Shoeman napísal: 26. Mar 2025, 18:48
phantomgear napísal: 25. Mar 2025, 16:16
Haďák napísal: 23. Mar 2025, 07:20
phantomgear napísal: 04. Mar 2025, 07:50 Proč na spalování berete takové sračky, když je možnost injekčního Carnitinu, který má minimum vedlejších učinků a do toho má poměrne zajimavé benefity.
Spalování tuků - pomáhá transportovat mastné kyseliny do mitochondrií, kde se spalují na energii.
Zvýšení energie a vytrvalosti - zlepšuje využití tuků jako paliva, což šetří zásoby svalového glykogenu.
Podpora regenerace - snižuje tvorbu kyseliny mléčné a urychluje zotavení svalů po tréninku.

L-karnitin přenáší mastné kyseliny s dlouhým řetězcem přes mitochondriální membránu, kde se přeměňují na ATP (energii). To umožňuje lepší využití tukových zásob při fyzické aktivitě a podporuje metabolismus tuků.
Ptáš se opravdu proč? Nebo chceš jen zmínit, že je na trhu i injekční Carnitin, který ma slibný účinky? Odpověď je jednoduchá Carnitin ti nic nedá zadarmo, člověk musí makat a pak až začne fungovat, kdežto na semaglutidu člověk nemusí ani cvičit ani upravovat jídelníček a účinek se dostaví, samozřejmě jsou tu pak vedlejšaky o kterých už padla řeč a jojo efekt se řeší další kůrou se semaglutidem
Ano ptám se proč do sebe lidi dávají sračky, když lze zvolit věci šetrnější pro zdraví. A pokud někdo ma mentalitu, že chce výsledky zadarmo, tak upřímně takové lidi lituji jejich život bude náročný.
Viděl jsem už hodně lidi, ze kterých se skrz AS, antidepresiva, věcí na spalování staly solidní trosky.
od steroidového dealera je takové moralizování dobré:)
Já si myslím, že ano. Protože každému doporučuji látky a dávkování s co nejmenším dopadem na zdraví a také většinu, která o to má zájem edukuji co si mají chodit kontrolovat na krev, aby si nedojebali zdraví.
Haďák napísal: 27. Mar 2025, 11:12
Julius Shoeman napísal: 26. Mar 2025, 18:47 Kdo prodává legální peptidy? Nic takového neexistuje, dyť to jsou látky, které ani nebyly schváleny do prodeje:)
Jsi chytrý,ale ne vše znalý :-) jsou to peptidy určené pro výzkum,schválené nejsou v EU v některých jinych zemích se dají pořídit
To jsi jenom někomu naletěl:)
Skutečný způsob, jak koupit "legálně" GHRP-6 je pořídit laboratorní standard od Sigma Aldrich, určený pro analytickou chemii, 5 mg vyjde za 3600 Kč například. Jak moc je to výhodné si spočítáš určitě sám /cena asi desetinásobná, než to, co se prodává/.
Jako "peptidy určené pro výzkum" to prodávají jenom pokoutní dealeři, aby se vyhnuli případným opletačkám v mnoha státech, kde se to takhle dá "vysvětlit". U nás třeba s takovou historkou nepochodíš:)
By Haďák
Julius Shoeman napísal: 28. Mar 2025, 15:12
Haďák napísal: 27. Mar 2025, 11:12
To jsi jenom někomu naletěl:)
Skutečný způsob, jak koupit "legálně" GHRP-6 je pořídit laboratorní standard od Sigma Aldrich, určený pro analytickou chemii, 5 mg vyjde za 3600 Kč například. Jak moc je to výhodné si spočítáš určitě sám /cena asi desetinásobná, než to, co se prodává/.
Jako "peptidy určené pro výzkum" to prodávají jenom pokoutní dealeři, aby se vyhnuli případným opletačkám v mnoha státech, kde se to takhle dá "vysvětlit". U nás třeba s takovou historkou nepochodíš:)
Né nikomu jsem určitě nenaletel,je to registrovaná společnost, mám tam i svoje zákaznické číslo a nechávám si to posílat do Švýcarska,kde je jen menší zadrhel, že na balíku je listina co to obsahuje a tak se to občas zdrží na celnici,rozeberou balík zkontroluji zalepí a pak pošlou. Jestli je řeč o Ghrp-6 tak to jsem nikdy nebral,beru jen Mots-c,Aod-96-04,Ghk-cu,Dsip,Bpc-157 a Epithalon
By Haďák
Julius Shoeman napísal: 29. Mar 2025, 12:25 Tak tyhle všechny mají i www.particlepeptides.com - by mě zajímalo, jestli všechno co prodávají je legal na Slovensku, v Čechách naprosto určitě ne a stejně to sem posílají:)
Jo od těch taky někdy beru. Maji to dobře ošefovaný do Čech ti nepošlou všechno jen bpc-157,epithalon, Ghk-cu a Dsip ty nespadají pod zakázané pro výzkum
Julius Shoeman napísal: 28. Mar 2025, 15:07 oukej no není nejlepší jim to úplně rozmluvit? ale to pro obchod asi není úplně nejlepší :a15
Já tu nejsem od toho, abych někomu rozmlouval jeho rozhodnutí :-D Mě tento obor baví a dělá mi radost, když mi pak lidi děkují za pomoc nebo se pochlubí výsledky.
Julius Shoeman napísal: 30. Mar 2025, 10:53 no tak se se týče vedlejších účinků a nebezpečnosti, semaglutid je rozhodně bezpečnější než všechny steroidy dohromady.
Ano je to takový ideální věc pro lidi co chtěji zhubnout bez námahy :-D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]