Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Používateľov profilový obrázok
By Alina9192728
Ahojte co je lepsie zaradit semaglutid, sibutramin alebo helios ? Snazila som sa dopatrat ale nazor sa lisi, studie davaju ze semaglutid je ucinejsi, ale radsej sa spytam ak ma niekto aj osobnu skusenost. Dakujem
Ak ma niekto aj v ponuke budem rada

Reklama

Reklama

By Haďák
Alina9192728 napísal: 21 Feb 2025, 18:49 Ahojte co je lepsie zaradit semaglutid, sibutramin alebo helios ? Snazila som sa dopatrat ale nazor sa lisi, studie davaju ze semaglutid je ucinejsi, ale radsej sa spytam ak ma niekto aj osobnu skusenost. Dakujem
Ak ma niekto aj v ponuke budem rada
Záleží kolik potřebuješ zhubnout a kolik do toho chceš vrazit peněz,helios neznám,ale na semaglutid a sibutramin vzniká rychle tolerance, když se to přežene se semaglutidem tak je nevolnost po celý den, že člověk se nemůže na jídlo ani podívat, já osobně začínám semaglutidem 0,5-1mg,dávky nějak moc nenavyšuji,asi po dvou týdnech přidám radši sibutramin 10mg, který navyšuji po dvou týdnech na max 20mg(ženská asi poloviční dávky). Když účinek slábne,ale ještě potřebuji váhu dolu,tak přidám GW501516 pak vysazuji a najedu na peptidy Mots-c a k tomu Aod-9604
By Alina9192728
Potrebujem cca 6-7kg... Preto som rozmyslala ci semaglutid napeiklad s clenbou... Semaglutid budem brat prvy krat nezacat radsej na 0,25?
By Haďák
Alina9192728 napísal: 23 Feb 2025, 20:55 Potrebujem cca 6-7kg... Preto som rozmyslala ci semaglutid napeiklad s clenbou... Semaglutid budem brat prvy krat nezacat radsej na 0,25?
Myslím, že na ženskou 0,25 je ok pro začátek, když to nebude šlapat tak přidat se da vždycky, ty vedlejsaky jsou dost nepříjemný, když se to přežene,účinek trvá týden a určitě tomu je dobré pomoct stravou
By Haďák
Alina9192728 napísal: 23 Feb 2025, 21:27 Dakujem za pomoc :-) a teda ak by neskor tak tadsej doplnit sibutramin ?
Není zač,ten sibutramin pro ženu prvouživatelku stačí 5mg,ma taky nepříjemný vedlejšaky,sucho v ústech, studený prsty na nohou a na rukou a pocení, semaglutid snižuje hladinu glukózy v krvy takže pozor na hypoglykémie,jestli ti nevadí vrazit do hubnutí nějaký prachy(i když u ženský to neudela zase tak hodně)tak je lepší Aod-9604 a Mots-c na Slovensku se to dá dobře sehnat a je to bez vedlejších účinků
By Julius Shoeman
Sibutramin je zakázaný. A nejspíš to má nějaký důvod. Zbytečně to do sebe budeš cpát. Je to anorektikum, látka snižující chuť k jídlu. Dokud nepřišel semaglutid, retatrutid /který je mimochodem ještě lepší a většina lidí ho dobře, resp. ještě lépe snáší/ byli jsme odkázáni na léky snižující chuť k jídlu, které ale zároveň fungovaly jako stimulanty, zbytečně proháněly srdce a zvyšovaly tlak.
Helios je úplná kktina, je to injekční salbutamol s yohimbinem, z toho ti bude akorát zle. Injekční clenbuterol tam nikdo nedává, protože prostě není.
Takže semaglutid, ještě lépe retatrutid. A jsou tak účinné, že znovu opakuji, není třeba s ničím kombinovat.
By phantomgear
Proč na spalování berete takové sračky, když je možnost injekčního Carnitinu, který má minimum vedlejších učinků a do toho má poměrne zajimavé benefity.
Spalování tuků - pomáhá transportovat mastné kyseliny do mitochondrií, kde se spalují na energii.
Zvýšení energie a vytrvalosti - zlepšuje využití tuků jako paliva, což šetří zásoby svalového glykogenu.
Podpora regenerace - snižuje tvorbu kyseliny mléčné a urychluje zotavení svalů po tréninku.

L-karnitin přenáší mastné kyseliny s dlouhým řetězcem přes mitochondriální membránu, kde se přeměňují na ATP (energii). To umožňuje lepší využití tukových zásob při fyzické aktivitě a podporuje metabolismus tuků.
By phantomgear
Julius Shoeman napísal: 07 Mar 2025, 09:37 :a4 :a4 :a4 :a4 :a4 :a4 :a4
a ta injekční forma zajistí vyšší účinnost? protože jinak je carnitin víceméně naprostá kktina
Tak samozřejmě, že účinnost injekčního carnitinu vs carnitin piti je jako srovnávat V8 biturdo zvuk s tesla elektro autem,
By Julius Shoeman
účinnost injekčního karnitinu je 4x vyšší. ale pořád tam - podle mého - zůstane to, že je to jenom karnitin:) a že když budu pít čtyřnásobné dávky karnitinu, nic extra se nestane.
ale osobní zkušenost mi chybí, to nepopírám:) nicméně se semaglutidem zkušenost mám a nevím, co by mohlo být účinnější, a jestli by carnitin způsobil roční úbytky 50 kg apod. jak to umí semaglutid
By Julius Shoeman
Alpha pharma bude mít brzy skutečný "Helios" - inj. clenbuterol s yohimbinem, bude se to jmenovat REDUX a na rozdíl od všech těch salbutamolů to bude fungovat:)
By phantomgear
Julius Shoeman napísal: 11 Mar 2025, 07:33 účinnost injekčního karnitinu je 4x vyšší. ale pořád tam - podle mého - zůstane to, že je to jenom karnitin:) a že když budu pít čtyřnásobné dávky karnitinu, nic extra se nestane.
ale osobní zkušenost mi chybí, to nepopírám:) nicméně se semaglutidem zkušenost mám a nevím, co by mohlo být účinnější, a jestli by carnitin způsobil roční úbytky 50 kg apod. jak to umí semaglutid
Lidi co to zkusili kolem mě, tak maji velmi velmi dobré výsledky a nemají negativní vedlejší ůčinky, jako jsou ze semaglutitude a dalších těchto produktů.
By Julius Shoeman
sám jsem 14 dnů užíval semaglutid, jediný vedlejší účinek byla pachuť v ústech. Mounjaro /tirzepatid/ je daleko účinnější a bez vedlejších účínků. Ten injekční karnitin vyzkouším, pro zajímavost.
By phantomgear
Julius Shoeman napísal: 13 Mar 2025, 19:12 sám jsem 14 dnů užíval semaglutid, jediný vedlejší účinek byla pachuť v ústech. Mounjaro /tirzepatid/ je daleko účinnější a bez vedlejších účínků. Ten injekční karnitin vyzkouším, pro zajímavost.
Otázka je, zda tam neni jojo efekt a nebo nějaké skryté vedlejší ůčinky, které člověk stejně dokáže ověřit jen na testech na krvi,
By Julius Shoeman
i samotná dieta má jojo-efekt:)
než to šlo do prodeje, byly klasické schvalovací procesy.
btw. který l-carnitin? vychází mi nejlíp turecký Metacartin. a je to lékárna. schválně zkusím. jen nevím, jak to bude fungovat bez kardia:)
By Haďák
phantomgear napísal: 04 Mar 2025, 06:50 Proč na spalování berete takové sračky, když je možnost injekčního Carnitinu, který má minimum vedlejších učinků a do toho má poměrne zajimavé benefity.
Spalování tuků - pomáhá transportovat mastné kyseliny do mitochondrií, kde se spalují na energii.
Zvýšení energie a vytrvalosti - zlepšuje využití tuků jako paliva, což šetří zásoby svalového glykogenu.
Podpora regenerace - snižuje tvorbu kyseliny mléčné a urychluje zotavení svalů po tréninku.

L-karnitin přenáší mastné kyseliny s dlouhým řetězcem přes mitochondriální membránu, kde se přeměňují na ATP (energii). To umožňuje lepší využití tukových zásob při fyzické aktivitě a podporuje metabolismus tuků.
Ptáš se opravdu proč? Nebo chceš jen zmínit, že je na trhu i injekční Carnitin, který ma slibný účinky? Odpověď je jednoduchá Carnitin ti nic nedá zadarmo, člověk musí makat a pak až začne fungovat, kdežto na semaglutidu člověk nemusí ani cvičit ani upravovat jídelníček a účinek se dostaví, samozřejmě jsou tu pak vedlejšaky o kterých už padla řeč a jojo efekt se řeší další kůrou se semaglutidem
By Haďák
Julius Shoeman napísal: 13 Mar 2025, 19:12 sám jsem 14 dnů užíval semaglutid, jediný vedlejší účinek byla pachuť v ústech. Mounjaro /tirzepatid/ je daleko účinnější a bez vedlejších účínků. Ten injekční karnitin vyzkouším, pro zajímavost.
Kdyby si užíval semaglutid dýl viděl by jsi jak rapidně klesá na účinků,ja ho tahal 3 měsíce vysplhal jsem se na 2mg týdně pak měsíc tirzepatid a přišlo mi , že už to je jen si váhu udržet než jít s ní dolů a blbě mi na tom bylo celý den. V další kuře jsem jel semaglutid 1mg a pul tablety sibutraminu denně a účinek byl lepší a nebylo mi tak zle((o tom už jsme se jednou bavili, že sibutramin snáším dobře)
a kila šli rychle dolů,ale dneska už to řeším radši peptidy,jde to sice pomaleji cena je vyšší ale vedlejšaky žádný
By Julius Shoeman
No vidíš, mám na ozempicu tři "svěřence" - tedy lidi z okolí, co potřebovali zhubnout, poradil jsem jim, kde to koupit, objednali, všichni hubnou, ano, zvyšují dávky, ale ne dramaticky, pokud to tobě nefunguje je to možná individuální korelace. Sleduju fora na FB, všem to funguje, na druhou stranu všichni přiznávají, že po vysazení začne šílené přežírání, klasická homeostáze.
By Haďák
Julius Shoeman napísal: 23 Mar 2025, 10:16 No vidíš, mám na ozempicu tři "svěřence" - tedy lidi z okolí, co potřebovali zhubnout, poradil jsem jim, kde to koupit, objednali, všichni hubnou, ano, zvyšují dávky, ale ne dramaticky, pokud to tobě nefunguje je to možná individuální korelace. Sleduju fora na FB, všem to funguje, na druhou stranu všichni přiznávají, že po vysazení začne šílené přežírání, klasická homeostáze.
To zase ne, nemůžu říct, že nefunguje,jen začíná na mě fungovat při dávkách při kterých je mi z něj zle,no 1mg týdně je mi málo i pro začátek a to jsem zkoušel i lékárenský ,ale pak zase 10kg zhodit není problém,ale pak už to jde hrozně pomalu, tak to vysadim a nasazuji peptidy Mots-c a Aod-9604 a kila jdou zase vesele dolů,ale musím sáhnout hlouběji do peněženky takže to radši kombinuji.
By Julius Shoeman
na semaglutidu jsem začínal 0,25 mg a fungovalo to krásně, na 1 mg bych se dostal tak po měsíci:) a kolega se za 3 měsíce dostal na 2 mg, kde už se mluví o tom případném oslepnutí, takže jsem mu doporučil přejít na tirzepatid a hubne dál... jen podstatně dráž.
peptidy - může být, že tam něco je, ale co vím z minulosti tak jedna nejmenovaná lokální značka do všechno dávala GHRP-6 :a42 jen etikety se měnily
By phantomgear
Haďák napísal: 23 Mar 2025, 06:20
phantomgear napísal: 04 Mar 2025, 06:50 Proč na spalování berete takové sračky, když je možnost injekčního Carnitinu, který má minimum vedlejších učinků a do toho má poměrne zajimavé benefity.

Ptáš se opravdu proč? Nebo chceš jen zmínit, že je na trhu i injekční Carnitin, který ma slibný účinky? Odpověď je jednoduchá Carnitin ti nic nedá zadarmo, člověk musí makat a pak až začne fungovat, kdežto na semaglutidu člověk nemusí ani cvičit ani upravovat jídelníček a účinek se dostaví, samozřejmě jsou tu pak vedlejšaky o kterých už padla řeč a jojo efekt se řeší další kůrou se semaglutidem
Ano ptám se proč do sebe lidi dávají sračky, když lze zvolit věci šetrnější pro zdraví. A pokud někdo ma mentalitu, že chce výsledky zadarmo, tak upřímně takové lidi lituji jejich život bude náročný.
Viděl jsem už hodně lidi, ze kterých se skrz AS, antidepresiva, věcí na spalování staly solidní trosky.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]