Unbroken napísal: ↑08. Jún 2022, 18:52Unbroken napísal: ↑08. Jún 2022, 18:47Chrisbeast napísal: ↑08. Jún 2022, 13:49V prvom rade díki že si odpísal moc cením...no normálne fialovu ihlu v lekárni nemali čiernu,tak som povedal že na itramuskularnu aplikáciu potrebujem.Unbroken napísal: ↑07. Jún 2022, 21:53 Aplikoval som sustanon do stehna o dva dni mi to opuchlo a ledva chodím je to normálne?spraví sa to samo či mamist ku chirurgovi?Pravdepodobne reaguješ len na krátke esteri, ktoré sú obsiahnuté v mixe. Žiadneho chirurga nepotrebuješ a ani chladenie. Pri chladení olej tuhne. Momentálne s tým bojuje tvoja imunita tak to nechaj na ňu a každých 12 hodín si daj 250 mg Paralenu. Odporúčame si vyberať dlhšie estery ako je E/C a potom skúsiť propionát napríklad s E. Ak sa toto znesie je možné prejsť na Mix. Akú ihlu si použil? Nemykal si? Kde si to presne pichol?
Riziko, že má abces je veľmi malé. Ak meníš ihly a dezinfikuješ. Toto sa stane každému v 95 percentách za ich život aspoň 5 krát pri dlhodom sypaní.
Tak mi dala túto dlhá bola dostatočne vecsia ako palec ...pri vpichu keď som už bol vo svale
skoro celou ihlou mi sklbo stehno akože sval ..ale inak nič normálne som to tam poslal možno troška rýchlejšie ako som mal ..dezinfekcia všetko prebehlo ako malo..ešte vten deň o 4 hodiny som odtrenoval prsia ramená triceps dosť intenzívnu mordu aspoň premnana druhý deň to bolo opuchnuté...drepnut má nepustí úplne iba čiastočne,,, zakopnut pravú nohu k zadku a chytit si špičku není možné môžem ísť normálne cvičiť ??mám pocit že troška mám aj zvýšenú teplotu rozbil sa mi teplomer takže to nedokážem zmerať teraz práve ..díki za info veľmi
Aplikoval som do pravého stehna s vonkajšej strany buď rectus femoris,alebo
Vastus lateralis...tazko to viem odhadnúť tak na hrane to je ...
Fitness komunita
Diskusné fórum zamerané na posilňovanie, kulturistiku, fitness, silové športy - od ľudí pre ľudí.
Toto fórum sa stalo nezávislým. Nie sme zaťažení a zaujatí predsudkami, nemáme žiadneho sponzora, ktorý nám diktuje, čo máme písať a čo nie. Nepredávame žiadny tovar, žiadne doplnky výživy. Uverejňujeme reklamu a vždy na to upozorníme.
Tak slobodne píšte, diskutujte a raďte ostatným. Nezabudnite na slušnosť a pravidlá!
Ďakujeme všetkým priateľom fóra a priaznivcom fitness.