bazy napísal:Tímto nechci zpochybnovat kvalitu výrobků z těchto stránek. Ale pokud máš 104kg, tak upravou jídelníčku a kvalitním a správným pohybem schodíš 12kg za dva měsíce i bez techto léků.. :)
blablabla, nechces ale delas to, ale dobre napisu to trosku jinak pro hnidopichy tak jak jsem zacal.
Musel sem zrat hodne casto a moc, mel sem totalne rozezrany zaludek a roztahnuty, ze dne na den po prvni tablete sibutraminu, presel me hlad chtel jsem to prvne zkusit co to dela ci ne, takze jsem se jen nasnidal vejce pecivo a vzal tabletu, pul dne bez absolutni znamky hladu, jedine co me trapilo bylo sucho v puse. po 30 dnech a tabletach jsem to vysadil ted uz si to snad pohlidam a zaludek mam smrskly.
clenbuterol po 3 tabletach co jsem bral denne tresavka a buseni srdce, coz jsou vedlejsi ucinky clenu takze myslim ze taky fungoval jak mel.
T3 k tomu nemam asi co rict ted jeste 7 dni dobiram a mozna trosku zvysene poceni, ale to spis bude z horka :-D
Vsechny tri tablety meli normalni datum spotreby.
Borecci sem napsali negativni prispevky ale kdyz jim silvo odepsal zatim se neukazali a nedodali dukazy. To o necem svedci ne ?
Rozhodnete se kazdy sam kde si zbozi koupite, ja byl ze trech nakupu spokojeny a tak budu verit stale stejnemu dodavateli :)[/quote]
Ale jak jsem psal.. to nebyla negativní hláška na Steroidy.eu, nebo na výrobky co prodávají. Nakupoval jsem od nich dvakrát a také jsem byl spokojený. Jen jsem chtel říct.. že hubnout se dá efektivně i bez chemie. Ale každého věc.