FitPotreby.sk napísal:Ano Dano, presne ako pises a dalsia vec je, co nemozu mladi chalani pochopit je to, že ked bude do seba ladovat vsetko, ich system je este nastaveny tak ze si zobere co potrebuje, hlavne vsak na vyvoj alebo dokoncenie vyvoja mladeho organizmu, cize ukoncenie rastu kosti, atd. Cize ich telo sa zameriava prave na toto a preto organizmus nereaguje vzdy tak ako cvicenec ocakava. Ked si mlade telo a jeho hormonalne nastavenie ukoncenia dospievania rozhodne, ze uz je dokoncene vtedy uz moze organizmus brat dalsie informacne impulzy k spracovaniu!Butal112 napísal:vedeli bi ste my poradit z jedálničkom .. ze co zmenit a tak ..90% chalanov v Tvojom veku maju tento problem. Aj ja ked som zacal cvicit, ziadne vysledky smerom k naberaniu svalovej hmoty. sila isla hore tak primerane ale objem ani za svet.
ranajky : chlieb/rožok 2,3 ks.šunka 70g / džem / ovsene vločky 60g / vajcia 4-5 ks podla toho na čo mam chut .Creatín 1 tabletka a gainer
desiata : 3 rožky so šunkou leleninou , syrom ...
Obed: čo práve mama navarila ale porcie si vždy dávam obrovské niekedy aj 3 taniere takze 600g-700g to má určite jednuducho az do prASKNUTIA
olovrant : chlieb s maslom a zo salamou + zelenina 3 ks
trening: pred treningom 2 tabletky creatinu a po treningu gainer
večera : parky 5ks , vajcia 3-4 ks alebo to čo som ma na obed
pred spánkom este niake ovocie
Takže toto je moj jedalaniček .. mam 16 rokov vyšku 174cm a 63 kg a aj ked jem jak nenormalny tak nepriberám neviem čo robim zle ..
v kazdom pripade v posilke netreba travit prilis vela casu, odcvicit zakladne silove cviky a domov. vela spanku tiez pomoze, niekedy vsak ten spanok treba prelozit nejakou dobrou stravou, pocas spanku minie nas organizmus vela energie, viac ako by si niekto myslel. vekom sa to cele postupne zacne menit.
myslim si, ze to co jeme je nutricne velmi slabe, nasytis zaludok ale z tejto priemyselnej stravy toho do seba moc nedostanes, strava je chudobna na prirodzene ziviny, ktore potrebujes na stavbu svalovej hmoty.
Fitness komunita
Diskusné fórum zamerané na posilňovanie, kulturistiku, fitness, silové športy - od ľudí pre ľudí.
Toto fórum sa stalo nezávislým. Nie sme zaťažení a zaujatí predsudkami, nemáme žiadneho sponzora, ktorý nám diktuje, čo máme písať a čo nie. Nepredávame žiadny tovar, žiadne doplnky výživy. Uverejňujeme reklamu a vždy na to upozorníme.
Tak slobodne píšte, diskutujte a raďte ostatným. Nezabudnite na slušnosť a pravidlá!
Ďakujeme všetkým priateľom fóra a priaznivcom fitness.